ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ 418 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ

Το έχουμε γράψει και πάλι στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουμε και τώρα: τον τελευταίο χρόνο σχεδόν όλες οι συλλήψεις που αφορούν εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην πατρίδα μας, αφορούν «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από την Αλβανία. Αυτό σημαίνει, ότι οι συγκεκριμένοι έχουν πάρει μονοπωλιακά το εμπόριο του θανάτου στα χέρια τους!

Χθες, λοιπόν, ακόμα μια ακόμα τέτοια περίπτωση αποκαλύφθηκε και ένας «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, συνελήφθη με 418 κιλά χασίς και πιστόλια  πιάστηκε στην οδό Καρασούτσα στη Λαμπρινή. Το… μυρωδάτο αυτό «μπουμπούκι» δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Είχε συλληφθεί το 2005 στα Γιάννενα, τον Δεκέμβριο του 2012 έλαβε άδεια από τις φυλακές Λάρισας αλλά … ξέχασε να επιστρέψει. Ο 29χρονος διέμενε στη Νέα Ιωνία αλλά στην Λαμπρινή είχε το διαμέρισμα «τεκέ» για την κάνναβη που εισήγαγε από την χώρα του.

Συνολικά βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους – 418- κιλών και -92- γραμμαρίων καθώς και δύο (2) πιστόλια διαμετρήματος 7,65 mm και 7,62 mm.

Να τον χαίρονται οι «αλληλέγγυοι αντιρατσιστές».