ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την λαθρομετανάστευση και την υποβάθμιση των γειτονιών του κέντρου της Αθήνας, πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ κάτοικοι στην περιοχή των Πατησίων. Ακολούθησε πορεία από την οδό Αγίου Μελετίου προς την πλατεία του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκεί συνελήφθησαν από την Αστυνομία τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» (μάλλον επρόκειτο για την προφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών «αντιρατσιστικών» δυνάμεων), γιατί κατείχαν ρόπαλα, μεταλλικές ράβδους και σπασμένα μπουκάλια και προκαλούσαν μ’ αυτά τους κατοίκους, για να γίνουν επεισόδια και να αρχίσουν μετά οι καθοδηγητές τους να ουρλιάζουν για… ρατσιστικά πογκρόμ!

Φυσικά, αμέσως μετά ήρθε και η… υπεράσπιση των προκλητικών λαθρομεταναστών από αυτούς που τους έστησαν (ΣΥΡΙΖΑ). Να τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος:

«Η αστυνομία επενέβη και συνέλαβε, ως απηνής διώκτης του εγκλήματος, μετανάστες -όσο για τα «ευρήματα» ας κρατάμε και μικρό καλάθι. Εξάλλου, γιατί να μην υποθέσουμε λογικά ότι οι συλληφθέντες τα κρατούσαν για άμυνα;».

Ιδού, λοιπόν, πως στήνονται τα «ρατσιστικά» επεισόδια!