ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ FΑCEBOOK – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η μανία των διεθνών τοκογλύφων κατά του μοναδικού εμποδίου στα σχέδιά τους για ερημοποίηση της Ελλάδας, φάνηκε για μια ακόμα φορά το βράδυ της Παρασκευής, όταν «έπεσαν» τα προφίλ στο γνωστό Facebook όλων ανεξαιρέτως των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και όλα τα προφίλ χρηστών που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα του κινήματος! Να σημειώσουμε πως παρόμοια εμπόδια –σε μικρότερη ένταση- έχουν υπάρξει κι άλλες φορές, μόνο και μόνο για τα προφίλ των βουλευτών και των φίλων της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα που οι διεθνείς σιωνιστές πετάνε τα ψευτοδημοκρατικά τους προσωπεία, τα πιο λυσσασμένα μαντρόσκυλά τους στην Ελλάδα, το ξεφτιλισμένο απλυταριό του ΣΥΡΙΖΑ, πανηγυρίζουν ξεδιάντροπα. Ιδού οι δήθεν «εχθροί του συστήματος» (από την επίσημη ιστοσελίδα του τσιπραίϊκου ροζ συνονθυλεύματος):

«Κρατήστε ομπρέλα! Πέφτουν βροχή οι λογαριασμοί χρυσαυγιτών στο facebook.
Οι γνωστοί λογαριασμοί με τα όπλα και τα ανορθόγραφα μηνύματα ρατσιστικού -και όχι μόνο- μίσους «πέφτουν»!

Τα χρυσαύγουλα, λοιπόν, τα… πήραν στο ξυρισμένο τους κενό κρανίο και κάνουν λόγο για λογοκρισία και καταγγέλλουν το facebook, επιβεβαιώνοντας ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατέβασε μαζικά τους λογαριασμούς των μελών της φασιστικής συμμορίας».

(ΥΓ): Αλήθεια, έχουν «ρίξει» ποτέ οι διεθνείς εξουσιαστές τα προφίλ των επαγγελματιών ψευτο-επαναστατών του ΣΥΡΙΖΑ και της κουκουεδαρίας; Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν τους φοβούνται; Μήπως γιατί είναι δικοί τους, κατάδικοί τους;