ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ… ΑΛΟΓΑ (ΟΜΠΑΜΑ-ΡΟΜΝΕΫ)

Σε δύσκολη θέση, βρίσκεται σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ο πρωθυπουργός του σιωνιστικού Ισραήλ Β. Νετανιάχου, λόγω της προτίμησης στον έτερο υποψήφιο, Ρόμνεϋ, που είχε εκδηλώσει δημόσια. «Φαίνεται πως αυτή δεν είναι μια τόσο καλή ημέρα για τον Νετανιάχου», είχε δηλώσει την επομένη της νίκης Ομπάμα, ο βουλευτής Ελί Γισάι. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης της χώρας, Εχούντ Ολμέρτ: «Μετά τα όσα έπραξε ο Νετανιάχου τους περασμένους μήνες, το ερώτημα που εγείρεται είναι αν ο πρωθυπουργός μας έχει κάποιον φίλο στον Λευκό Οίκο ή όχι».

Η απάντηση του Νετανιάχου ήρθε άμεσα και ήταν αφοπλιστική: «Υπάρχουν κάποιοι μεταξύ ημών που προσπαθούν να προκαλέσουν αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ. Δεν πρόκειται να τη γλιτώσουν. Η συμμαχία μας με τις ΗΠΑ είναι ακλόνητη. Έχουμε μία στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ, συνεργαζόμαστε σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στην ασφάλεια, όπου η συνεργασία μας είναι βαθιά, ευρεία και σταθερή».

Ποια είναι η αλήθεια; Στο Ισραήλ γίνονται εκλογές την 22α Ιανουαρίου 2013 κι όπως καταλαβαίνεται έχει ήδη αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία, οπότε οι δηλώσεις αυτές έχουν να κάνουν με τις εκλογές. Γιατί, κατά τα άλλα, η Αμερική είναι προ πολλού υπό τον απόλυτο έλεγχο των σιωνιστών και οι εβραίοι φροντίζουν πάντα να τρέχουν με δύο «άλογα» (Ομπάμα και Ρόμνεϋ) κι έτσι δε βγαίνουν ποτέ χαμένοι.