ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Μπαίνοντας στην προσωπική ιστοσελίδα του πιο φανατικού υπερασπιστή του καταστροφικού Μνημονίου 3, Άδωνη Γεωργιάδη (adonisgeorgiadis.gr) βλέπει το σύνθημα «153 γενναίοι κράτησαν την Ελλάδα όρθια», με φόντο την δαφνοστεφανωμένη Ελευθερία!

Εν τω μεταξύ, ο ρέκτης βουλευτής (τον οποίον κάποιοι… κακεντρεχείς συνάδελφοί του στην ΝΔ τον αποκαλούν «βαβουζέλα του Μνημονίου»), με το πανάκριβο Rolex, δεν κέρδισε τα εύσημα μόνο του αρχηγού του, αλλά (σύμφωνα με τον «Βηματοδότη») και του Ευ. Βενιζέλου:

«…έως και τα κομπλιμέντα που εισέπραξε ο κ. Α. Γεωργιάδης από τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλο : «Άδωνι, είσαι Θεός, για χάρη σου μπορούμε να ψηφίσουμε και τέταρτο Μνημόνιο», του είπε χαριτολογώντας ο  κ. Βενιζέλος, μόλις ο εισηγητής της ΝΔ, τελείωσε τη «φλογερή ομιλία του» υπέρ του Μνημονίου. Ο κ. Γεωργιάδης πάντως, όπως έλεγε σε συναδέλφους, αισθάνθηκε υπερήφανος και συγκινημένος από την ατάκα που του είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ».

Ε, μετά από τέτοιες… δόξες και τιμές υπάρχει καμιά περίπτωση να του ξεφύγει το υπουργείο του Άδωνη στον επικείμενο ανασχηματισμό; Κι ας δυστυχούν οι Έλληνες, κι ας αυτοκτονούν σωρηδόν. Ο Άδωνις να γίνει υπουργός και δεν πα να καεί ο κόσμος όλος!