Η «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο… ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ!

Αφιέρωμα στο… αγαπημένο της θέμα (αυτό που την καίει και την τσουρουφλίζει…) έκανε η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τον φάκελο του ρατσισμού και διαπίστωσε ότι το «φίδι» άρχισε να… δαγκώνει. Ας παρακολουθήσουμε το παραλήρημά τους:

«Έξαρση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας παρατηρείται την τελευταία περίοδο στη χώρα με πρωταγωνιστές «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, που βγαίνουν παγανιά αναζητώντας τα ανυπεράσπιστα θύματά τους.

Πριν από λίγες ημέρες οι άνθρωποι του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας έδωσαν ανησυχητικά στοιχεία για την έξαρση των περιστατικών. Μόνο τα καταγεγραμμένα συμβάντα στην Αθήνα και την Πάτρα είναι 87 από την αρχή του έτους. Η «Αυγή» της Κυριακής ανοίγει σήμερα τον φάκελο ρατσιστική βία με αποκαλυπτικές μαρτυρίες θυμάτων. «Οι επιθέσεις μοιάζουν με λιντσάρισμα» λέει ο Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου που περιθάλπουν τα θύματα της μισαλλοδοξίας».

Τους πιάσαμε τους ψευταράδες! Μέχρι τώρα μιλούσαν για 500 (!!!) «περιστατικά ρατσιστικής βίας» από την αρχή του χρόνου. Τώρα το… διορθώνουν και τα 500 γίνονται ως δια μαγείας 87. Την επόμενη φορά, αν τα μετρήσουν καλύτερα, ίσως βρουν 5-6. Γιατί 500, ή μάλλον καλύτερα 1.500 είναι τα περιστατικά της ρατσιστικής βίας των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων!