ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Προχθές, είχα γράψει εδώ ένα σχόλιο για τη βία των κόκκινων «Ταγμάτων Εφόδου» στα πανεπιστήμια, την οποία αποκρύπτουν επιμελώς τα κόμματα του κατεστημένου, τα ΜΜΕ και το υπουργείο Παιδείας (που κανονικά έπρεπε να λέγεται «α-παιδείας»…). Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό κόκκινης βίας, που έγινε σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο και σας μεταφέρω αμέσως τη σχετική είδηση:

«Τον προβληματισμό τους εκφράζουν καθηγητές του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, με ανακοινώσεις τους, μετά την εισβολή ατόμων στο Πανεπιστήμιο, την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχαν καθορισθεί να διενεργηθούν οι εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης, με ηλεκτρονική ψήφο. Η ανησυχία των καθηγητών αποτυπώνεται σε ανακοινώσεις που εξέδωσε η παράταξη πανεπιστημιακών «Πρωτοβουλία Αιγαίου» και δημοσιοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Ν. Σταυρακάκης. Ο ίδιος ο πρόεδρος, όμως, προχωρεί και σε σοβαρές καταγγελίες, τονίζοντας: «Η επιμονή στην παρεμπόδιση της διεξαγωγής των εκλογών με κάθε μέσο και η ένταση στο πλαίσιο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δυστυχώς κλιμακώνονται, καθώς μέλη της «Πρωτοβουλίας Αιγαίου», δέχθηκαν, μετά την έκδοση των ανακοινώσεων, επώνυμα τηλεφωνικές «προειδοποιήσεις», ότι αν δεν ανακαλέσουν τις ανακοινώσεις «θα έχουν πόλεμο» και «θα το μετανιώσουν»». Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές που είχαν προγραμματισθεί στο Πανεπιστήμιο, την προηγούμενη Παρασκευή δεν έγιναν εξ αιτίας της εισβολής ατόμων, που ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ έχει ήδη καταγγείλει ότι ήταν φοιτητές, οι οποίοι κατάφεραν να μπλοκάρουν τη διαδικασία «κατεβάζοντας» τον server, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκλογές, για την επόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου».

Νομίζω πως είναι περιττό να ρωτήσουμε για κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ –και ειδικά τα κανάλια- δεν πρόβαλλαν την είδηση, γιατί κανένα από τα κόμματα του κατεστημένου δεν εξέδωσε έστω μια φραστική ανακοίνωση καταδίκης κ.τ.λ., εφόσον είναι γνωστό πως στους κομμουνιστές όλα επιτρέπονται!

Αμαλία Κουτσαβίτη

(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: την ίδια ώρα που τα κόκκινα «Τάγματα Εφόδου» επέβαλλαν με τη βία τους δικούς νόμους (της ζούγκλας) στα πανεπιστήμια, ο Αντωνάκης Σαμαράς διαβεβαίωνε την Κ.Ο. της ΝΔ (και δια της τηλεοράσεως και τον ελληνικό λαό), ότι η κυβέρνησή του επέβαλλε το νόμο στα πανεπιστήμια: «Κάναμε το αυτονόητο σε κάθε δημοκρατία. Που εδώ, όμως, ήταν για χρόνια αδιανόητο. Δηλαδή, αρχίσαμε να εφαρμόζουμε το Νόμο κανονικά! Τον εφαρμόσαμε κι απέναντι στις παρακρατικές ομάδες των ακραίων που θέλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, τον εφαρμόσαμε και μέσα στα πανεπιστήμια…». Και μετά… ξύπνησε!