ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ψάχνοντας για την καταγγελία περί των επί δύο μήνες απλήρωτων εργαζομένων του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαμε στη σελίδα στο Facebook του βουλευτή-κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, όπου και δημοσιεύτηκε χωρίς να έχει διαψευστεί. Με την ευκαιρία, ρίξαμε και μια ματιά στα σχόλια των συριζαίων (στα ανώνυμα σχόλια ο καθένας βγάζει ελεύθερα τα εσώψυχά του) και… φρίξαμε.

Οι… «ανωτέρου επιπέδου», «καλοί άνθρωποι και αλληλέγγυοι με τους καταφρονεμένους όλης της γης», αυτοί που «απεχθάνονται τη βία», και άλλα παραμύθια που μας πουλάνε τα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ, μιλάνε για κρεμάλες, σφάξιμο στο γόνατο, κοινωνική εργασία (των αντιπάλων τους) σε… χωματερές και άλλα… ανθρωπιστικά. Μάλιστα, τα λένε αυτά για τους πρώην συντρόφους τους, της κουβελαρίας.

Αν, λοιπόν, ονειρεύονται σφαξίματα στο γόνατο (με κονσερβοκούτι άραγε;) για τους ΔΗΜΑΡαίους, φανταστείτε τι σκοπεύουν να κάνουν στους εθνικιστές αν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία! Ιδού, λοιπόν, το… επίπεδο αυτών που θα… αλλάξουνε την κοινωνία και θα κάνουν τη ζωή μας… καλύτερη και μην ξεχνάτε δύο πράγματα:

1ον) Ο κομμουνισμός δεν είναι μια ακόμη άποψη σαν τις άλλες. Είναι έγκλημα! Και ο κάθε κομμουνιστής είναι ένας εν δυνάμει εγκληματίας κι έτσι οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε.

2ον) Κάθε κομμουνιστής, ακόμα κι αν δηλώνει –για λόγους παραπλάνησης του κόσμου- «αντισταλινικός», κρύβει μέσα του έναν μικρό Στάλιν.