ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

Μπαίνοντας στη σελίδα που έχει στο facebook ο «πολύς» βουλευτής-κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, διαβάζουμε και τα εξής… επαναστατικά: «Μαζικά, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά κατά των μέτρων. Προετοιμασία και πρωτοβουλίες για εκλογές το συντομότερο και κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ»
Λίγο παρακάτω, στα σχόλια επί του σχολίου, υπάρχει ένα επώνυμο σχόλιο που φέρει την υπογραφή Alexandra Kossiori: «Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί τώρα που ακόμη τα νέα μέτρα και το 3ο μνημονιο δεν έχει ψηφιστεί και εφαρμοσθεί …ας μου εξηγήσει γιατί οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν 2 μήνες απλήρωτοι …?? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ να εμπιστευθώ και να σπεύσω να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν μπορεί να νοικοκυρέψει τα του οίκου του ?? αυτά δεν καταχωρούμε σαν λάθη στους επι 30 χρόνια κυβερνόντες ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… εάν και αριστερά εφαρμόζει την ίδια φόρμουλα ασυνέπειας …ε τότε εγώ φως στο τουνελ δεν βλέπω απο πουθενά!!!»

Δεδομένου του ότι το συγκεκριμένο σχόλιο έχει αναρτηθεί (αναφέρομαι στην ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) εδώ και 22 ώρες, χρόνος υπεραρκετός για μια απάντηση-διάψευση του ρέκτη βουλευτή-κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, απάντηση-διάψευση της καταγγελίας δεν υπάρχει. Προφανώς, δια της σιωπής επιβεβαιώνεται η καταγγελία της αναγνώστριας, η οποία πιθανώς είναι και η ίδια απλήρωτη υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει εκ πείρας. Έτσι, λοιπόν, θα κυβερνήσει την Ελλάδα η μελλοντική «κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» που ονειρεύεται ο Παπαδημούλης και οι συν αυτώ (τσιπρο-λαφαζάνηδες). Με πλούσια τα ελέη για τους αστέρες της κομματικής αριστοκρατίας (νομενγκλατούρας) και με απλήρωτους τους απλούς εργαζόμενους (ακόμα και τους δικούς τους…) να φυτοζωούν και να δοξάζουν το νέο επί της γης «σοσιαλιστικό παράδεισο» των ορφανών του Τσαουσέσκου!