ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ «ΤΗΛΕΓΛΕΝΤΖΕΣ»;

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» έδωσε ο διοργανωτής κρασοκατανύξεων της κρατικής τηλεόρασης τον οποίο ο ελληνικός λαός χορηγούσε με 65.000 ευρώ το επεισόδιο, Σπύρος Παπαδόπουλος και μίλησε για το αγαπημένο θέμα των ημερών μας…Τη Χρυσή Αυγή.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα απάντησε:
«Μη γίνει και δεύτερο… Δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου και δεν είναι κάτι που ξαφνικά ενδημεί στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι αναμενόμενο, η ιστορία έχει δείξει ότι παντού όπου υπάρχει κρίση βγαίνουν τέτοια αντανακλαστικά από τον κόσμο. Αρχίζεις και ακούς ανθρώπους που δεν το περίμενες, που χρόνια ψηφίζανε δημοκρατικά, να σου λένε «ναι, αλλά στη Χούντα δεν έκλεβε κανείς, αν είχες κάνει τότε αυτό θα έτρωγες ισόβια’’. Και δεν μπορείς να τους αδικήσεις. Θέλω να πω ότι η λεγόμενη Δημοκρατία που έχουμε, που είναι κατ’ ευφημισμόν, έχει πέσει τόσο χαμηλά, που αντανακλαστικά ο κόσμος λειτουργεί έτσι, δεν είναι ότι ξαφνικά γίνανε όλοι φασιστοειδή. Απλά ο αμόρφωτος κόσμος σε αποστομώνει, «φίλε, στη Χούντα δεν υπήρχαν αυτά»».

«Πέσαμε τόσο χαμηλά που αυτό με τη Χρυσή Αυγή ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί και θα ζήσουμε και πολύ χειρότερα», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός. «Το άνθος ποτίστηκε από την ίδια τη Δημοκρατία μας»…

http://paspartoy.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5.html