ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ!

«Εμπρηστικές», «αντιδημοκρατικές», «αντικοινοβουλευτικές», «διχαστικές» κ.τ.λ. δηλώσεις έκανε η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, παρουσιάζοντας πρόταση νόμου του κόμματός της για κατάργηση του Μνημονίου κ.τ.λ.

Η συντρόφισσα (με τον… Στάλιν) Αλέκα χαρακτήρισε το «αστικό» κοινοβούλιο «φυλακή» και ζήτησε την ανατροπή (όχι βέβαια με ειρηνικό τρόπο) και την αντικατάστασή του με «γνήσιους λαϊκούς θεσμούς» (εννοώντας προφανώς τα διορισμένα από τα Κ.Κ. «κοινοβούλια» των χωρών του «υπαρκτού σοσιαλισμού»:

«Αργά ή γρήγορα το αστικό κοινοβούλιο θα αποδειχθεί για τον λαό ότι δεν είναι ο ναός της Δημοκρατίας, αλλά κυριολεκτικά μια φυλακή… Το Κοινοβούλιο -που εμείς το λέμε αστικό- έχει θωρακιστεί με πάρα πολλούς τρόπους και συνταγματικά και με νόμους, ούτως ώστε οι αποφάσεις που παίρνονται να μην δημιουργούν ρωγμές στα τείχη και στα βάθρα του συστήματος. Ο λαός πρέπει, ανατρέποντας τη δικτατορία των μονοπωλίων, να δημιουργήσει γνήσιους λαϊκούς θεσμούς, με βουλευτές και αντιπροσώπους οι οποίοι εκφράζουν τη λαϊκή εξουσία και δεν είναι υπηρέτες -είτε από τη θέση της διακυβέρνησης, είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης- του σάπιου κοινωνικού συστήματος που ζούμε».

Παρ’ ότι, λοιπόν, η Παπαρήγα αμφισβήτησε ευθέως τον «ναό της δημοκρατίας» και ζήτησε την κατάργησή του, δεν κουνήθηκε φύλλο. Γιατί στους κομμουνιστές όλα επιτρέπονται. Φαντάζεστε τι θα γινόταν έτσι και είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής; Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων θα εξέδιδαν όλα τα κόμματα (και το ΚΚΕ…), σημαία τους θα το’ χαν κάνει τα ΜΜΕ κι όλοι μαζί, με μια φωνή, θα απαιτούσαν την κεφαλή του επί πινάκι και το κόμμα του εκτός νόμου, για να σωθεί η κινδυνεύουσα «δημοκρατία»! Αυτή είναι η ιδεολογική χούντα της αριστεράς, την οποία οφείλει να ανατρέψει το εθνικιστικό κίνημα.