ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ: «Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Μέχρι πρότινος, οι ντόπιοι… δημοκράταροι διαβεβαίωναν (τους εαυτούς τους…) ότι «στην Ελλάδα δεν περνάει ο φασισμός», γιατί «η δημοκρατία είναι στο DNA του Έλληνα» και άλλες παρόμοιες αρλούμπες. Τώρα φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη και διαπιστώνουν περίλυποι το ακριβώς αντίθετο. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του «Βήματος», με τίτλο «Ο φασισμός τυφλώνει τους Έλληνες» και θα καταλάβετε τη μαύρη απελπισία των παπαγάλων του συστήματος:

«Τελικά φαίνεται ότι η Δημοκρατία δεν είναι και τόσο πολύ ενσωματωμένη στο DNA του Έλληνα.
Πρώτο κρούσμα οι έντονες αντιδράσεις για το ανέβασμα του θεατρικού έργου Corpus Christi στο Χυτήριο, από φασιστικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα το κατέβασμά του τελικά μέσα σε δύο εβδομάδες καθώς δεν πατούσε άνθρωπος.
Δεύτερο κρούσμα φασιστικής και ρατσιστικής νεοελληνικής νοοτροπίας η απόφαση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου να μην δεχτούν τσιγγανάκια σε αυτό. Η απόφαση αυτή είναι τραγική: 234 γονείς ψήφισαν κατά, 4 υπέρ και ένας λευκό.

Τρίτο κρούσμα τραμπούκικης άρα φασιστικής νοοτροπίας έστω και αν είναι από την απέναντι πλευρά του πολιτικού φάσματος ο προπηλακισμός της διευθύντριας και ενός καθηγητή σε Γυμνάσιο της οδού Ασκληπιού.

Τρία χαρακτηριστικά κρούσματα, από τα δεκάδες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, που δείχνουν ότι όταν η ελληνική κοινωνία βρεθεί χωρίς πολιτικούς φραγμούς και νόμους παίρνει τις χειρότερες αποφάσεις οι οποίες εξυπηρετούν αποκλειστικά μόνο το προσωπικό της συμφέρον και σε καμία περίπτωση το κοινωνικό.

Μέχρι πριν από δέκα χρόνια αυτοθαυμαζόμαστε υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ρατσιστές γι’ αυτό τον λόγο δεν υπήρχαν και αντίστοιχα κρούσματα. Τώρα δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε ρατσιστές επειδή δεν υπήρχαν ξένοι. Γιατί ρατσιστές απέναντι στους τσιγγάνους είμαστε πάντα.

Η ελληνική κοινωνία δυστυχώς δεν ενηλικιώθηκε ποτέ. Η πλειοψηφία των Ελλήνων σκεπτόταν, σκέπτεται και αγωνιά μόνον για το ίδιον συμφέρον και αυτό της οικογένειάς τους. Για τους υπόλοιπους δεν καίγεται καρφάκι.
Ειδικά σήμερα η οικονομική κρίση έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Ο φασισμός που ελλοχεύει έγινε ποτάμι και παρασέρνει στο διάβα του ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Δυστυχώς η Δημοκρατία είναι πλέον μία λέξη νεκρή για τους περισσότερους των Νεοελλήνων ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω. Η Παιδεία, η μόνη δύναμη που μπορούσε να ανακόψει τη λαίλαπα του φασισμού, είναι αγαθό εν ανεπαρκεία. Ελάχιστοι οι καθηγητές που επιτελούν σωστά το έργο τους. Και αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χλευάζονται από τους υπόλοιπους. Αν όσοι βλέπουν δεν αντιδράσουν άμεσα η κατάσταση θα γίνει πολύ γρήγορα μη αναστρέψιμη. Και τότε η χώρα παραδομένη στη μοίρα της θα περιμένει τον θάνατό της».

Εμείς από την πλευρά μας, συστήνουμε στους… ανησυχούντες υπομονή και καρτερία. Όσο βαθαίνει η κρίση τόσο πιο βαθιά θα απογοητεύονται από τον Ελληνικό Λαό και τις αντιδράσεις του. Εκτός κι αν εφαρμόσουν εκείνο που συνέστησε κάποιος όμοιός τους στο παρελθόν: αν δε μας αρέσει ο λαός, τότε τον αλλάζουμε. Αλλάξτε… λαό, λοιπόν, δημοκράταροι. Άλλη λύση δεν υπάρχει!

(ΥΓ): Όταν τους Έλληνες «τύφλωνε» ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ήτανε καλά σύντροφοι;