ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Η «ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ»;

ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ: «ΕΛΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»!  

Τις προάλλες, ο μνημονιακός πρωθυπουργός μας αποκάλυψε πως… μιλάει με το Θεό. Ετούτη τη φορά, μιλώντας στην Κ. Ο. του κόμματός του, φαντασιώθηκε ότι έλυσε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ότι ο νόμος εφαρμόζεται «σε κάθε τετράγωνο του κέντρου της Αθήνας» και ότι τελείωσε οριστικά την αριστερίστικη βία στα πανεπιστήμια:

«Στο εσωτερικό, άλλαξε επίσης η αίσθηση της κοινωνίας. Χτυπήσαμε κακοδαιμονίες που κανείς δεν είχε τολμήσει να αγγίξει με σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια μέχρι σήμερα:

– Αρχίσαμε μιαν αληθινή εκστρατεία για το χτύπημα της λαθρομετανάστευσης. Συστηματική και σε όλα τα επίπεδα. Μόνο τα πρώτα βήματα έχουμε προλάβει να κάνουμε μέχρι σήμερα. Και η εικόνα αλλάζει παντού. Κυρίως, στα κέντρα των πόλεων που είχαν καταληφθεί από λαθρομετανάστες και είχαν παραδοθεί στις παράνομες δραστηριότητές τους. Η «ανακατάληψη» των πόλεων μας, που είχαμε υποσχεθεί, άρχισε. Όταν αναλάβαμε η Ελλάδα ήταν μια χώρα χωρίς πρωτεύουσα! Σήμερα ο νόμος υπάρχει και εφαρμόζεται σε κάθε τετράγωνο του κέντρου της Αθήνας.

– Κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό: Κάναμε το αυτονόητο σε κάθε δημοκρατία. Που εδώ, όμως, ήταν για χρόνια αδιανόητο: Δηλαδή, αρχίσαμε να εφαρμόζουμε το Νόμο κανονικά!

Τον εφαρμόσαμε κι απέναντι στις παρακρατικές ομάδες των ακραίων που θέλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Τον εφαρμόσαμε και μέσα στα πανεπιστήμια γκρεμίζοντας τις γιάφκες που είχαν στήσει οι αναρχικοί με πολυετείς καταλήψεις, όπως έγινε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Έχουν να γίνουν πολλά. Αλλά τα πρώτα βήματα έγιναν και η διαφορά άρχισε να φαίνεται. Κι αυτό μας το «πιστώνει» η ελληνική κοινωνία».

Εδώ τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ζει σε κάποια άλλη χώρα του πλανήτη και τα βλέπει όλα ρόδινα, ή μας δουλεύει κανονικότατα, ή «το αφεντικό τρελάθηκε»! Διαλέξτε και πάρτε…

(ΥΓ): Πρόεδρε Αντώνη, εσύ σε λίγο θα μας πεις πως έκλεισες και το Indymedia.