ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Μάθημα 1ον – Ήθη από το Πακιστάν: μια 15χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε με οξύ από τους ίδιους της τους γονείς, γιατί συνομιλούσε με κάποιο αγόρι της ηλικίας της! Η φρικτή δολοφονία της νεαρής έγινε προ ημερών, όταν ο πατέρας της την έπιασε να συζητάει με νεαρό έξω από το σπίτι τους. Στην αρχή την χτύπησε, αλλά λίγο αργότερα –με τη συνδρομή της γυναίκας του- την περιέλουσε με οξύ, με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρά εγκαύματα στο 70% του σώματός της. Την επομένη, οι γονείς την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. Η αστυνομία έφτασε στην αλήθεια μετά από καταγγελία της μεγαλύτερης αδερφής του θύματος.

Μάθημα 2ον – Ήθη μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη: Ένα 7χρονο παιδί μουσουλμάνων μεταναστών στο Κάρντιφ της Ουαλίας,  αρχικά χτυπήθηκε βάναυσα από τη 32χρονη μητέρα του, με σφυρί (!!!), έναν πλάστη και μια παντόφλα. Στη συνέχεια, η ίδια του η μάνα του έβαλε φωτιά και το έκαψε! Αιτία, ότι δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι…

Συμπέρασμα: Αυτά τα «ήθη» θέλουν να φέρουν και στην πατρίδα μας οι «αλληλέγγυοι», «συμπαραστάτες», «προοδευτικοί», «αριστεροί» και λοιπές «αντιρατσιστικές» δυνάμεις!