Το «Τάγμα Εφόδου» Κ. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εν δράσει – Να πάνε να φυλάνε γίδια οι μαρξιστές «εκπαιδευτικοί»

Όπως έγινε γνωστό, μετά από καταγγελία της Τ.Ο. Κάτω Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, οι εκπρόσωποι του κόμματος που εκπροσωπεί επίσημα το 7% του ελληνικού λαού και ανεπίσημα τουλάχιστον το διπλάσιο –σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις-, εμποδίστηκαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων από ομάδα εγκαθέτων νοσταλγών του Τσαουσέσκου και των άλλων αιμοσταγών δικτατόρων του πρώην «σοσιαλιστικού παραδείσου», υπό την ανοχή της αστυνομίας –κατόπιν σχετικών εντολών της «ηγεσίας» της (λέμε με Δένδια). Ορίστε πως περιγράφεται το περιστατικό στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κάτω Αχαΐα: Απέκλεισαν τους ναζιστές από την κατάθεση στεφάνων οι αντιφασίστες – Κλώτσησαν το στεφάνι τους

Διαβάστε πώς περιγράφει μια εκπαιδευτικός τα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο Δήμο Κάτω Αχαΐας όταν θέλησαν οι ναζί της Χ.Α. να καταθέσουν στεφάνι.

Συγκεντρώθηκαν πολίτες που ανήκουν κατά βάση στον ΣΥΡΙΖΑ και απέκλεισαν το μνημείο των Ηρώων με αποτέλεσμα να αποτραπεί η βεβήλωση του χώρου από τους απόγονους του χιτλεροφασιμού στη χώρα μας.

«Στην πλατεία που πραγματοποιούνταν οι εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο και μέσα στο μεγάλο πλήθος κόσμου και παιδιών έξι μεγάλων σχολείων εμφανίστηκαν συντεταγμένα και με ρόπαλα – σημαίες χρυσαυγίτες της περιοχής. Αρκετός κόσμος αντέδρασε και απευθυνθήκαμε στον δήμαρχο να πάρει θέση και στην Αστυνομία να απαγορεύσει τα ρόπαλα μέσα στον κόσμο σε γονείς και παιδιά».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν σύμφωνα με την εκπαιδευτικό λίγο πριν από την κατάθεση στεφάνων:

«Κάποιοι δημοκράτες εκπαιδευτικοί αποφάσισαν, αν κάνουν κίνηση οι χρυσαυγίτες για κατάθεση στεφάνου, να μη συμμετέχουν με τους μαθητές τους στην παρέλαση ως διαμαρτυρία. Κάποιοι πολίτες μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσαμε να τους εμποδίσουμε ξεκάθαρα αφού ούτε ο δήμαρχος ούτε η αστυνομία μας απάντησαν κάτι προς την σωστή κατεύθυνση και συγκεκριμένο.

Ξαφνικά μετά το τέλος της δοξολογίας και ενώ ο κόσμος ήταν έξω, ακούσαμε από τα μεγάφωνα ότι με απόφαση δημάρχου δεν θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων από κανέναν και θα περάσουμε κατευθείαν στην παρέλαση!

Η αντιπολίτευση αντέδρασε σε αυτό και κατέβηκαν από την εξέδρα των επισήμων. Οι χρυσαυγίτες έμειναν αρκετή ώρα στην θέση τους καθώς και όσοι ετοιμαζόμασταν πριν να τους εμποδίσουμε».

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι και μετά το τέλος της παρέλασης με τις δυο πλευρές να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια.

«Μετά το τέλος της παρέλασης τους είδαμε που κινήθηκαν προς το μνημείο κατάθεσης. Πήγαμε όσοι είχαμε απομείνει γιατί αρκετός κόσμος πήγε να πάρει τα παιδιά του και σταθήκαμε μπροστά στο μνημείο απέναντί τους.

Με συνθήματα για την αντίσταση και κατά του φασισμού τους απωθήσαμε, τους είπαμε ότι οι ταγματασφαλίτες και όσοι έδειχναν με το δάχτυλο τους πατριώτες στην κατοχή για να τους εκτελέσουν οι φασίστες κατακτητές δεν έχουν καμιά θέση εκεί και να φύγουν.

Αυτοί αντιστάθηκαν και μας απείλησαν με τις επόμενες εκλογές κι έκαναν να αφήσουν το στεφάνι τους στα πόδια μας. Εμείς εξακολουθήσαμε να τους φωνάζουμε ταγματασφαλίτες και «ζήτω η αντίσταση» και το κλωτσήσαμε πέρα.

Μετά επικράτησε ένταση αλλά μείναμε σταθεροί εκεί μπροστά στο μνημείο κι αυτοί μαζεύτηκαν κι έφυγαν. Ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί και να μας φωνάζει «μπράβο»».

Εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα:

1ον) «Εκπαιδευτικοί», δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται απ’ όλον τον ελληνικό λαό (άρα και από το 7%- 15% που ψηφίζει Χρυσή Αυγή) και απαγορεύεται από το νόμο να πολιτικολογούν και να μετέχουν σε πολιτικές ενέργειες, παρέβηκαν το νόμο. Υπάρχουν κυρώσεις και αν ναι ποιες θα είναι;

2ον) Γιατί η αστυνομία δεν τους συνέλαβε εφόσον παρανομούσαν (κατάληψη δημόσιου χώρου, «τους απωθήσαμε», «το κλωτσήσαμε πέρα»);

3ον) Το «Τάγμα Εφόδου» Κάτω Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ δεν εντάσσεται στα ενδιαφέροντα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, των ευαίσθητων για τις «παρανομίες» των χρυσαυγιτών καναλιών, και των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων που με κάθε ευκαιρία καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή;

4ον) Τώρα καταλαβαίνουμε ποιοι «δημόσιοι υπάλληλοι» πρέπει να απολυθούν, μόλις θα πάρει την εξουσία η Χρυσή Αυγή (κι αυτό θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι νομίζουν κάποιοι). Οι μαρξιστές εκπαιδευτικοί –που ευθύνονται γιατί τα παιδιά μας βγαίνουν από τα σχολεία αγράμματα και αστοιχείωτα- να πάνε να φυλάνε γίδια, να πουλάνε στραγάλια στην Ομόνοια, να ξύνουν πατσές, να κάνουν τέλος πάντων ότι δουλειά θέλουν εκτός από το να δηλητηριάζουν τη νεολαία μας με το κομμουνιστικό τους αφιόνι!

Ν. Λεονταρίδης