Διώξεις κατά των αμερικανοκομμουνιστών στη Ρωσία

Με σιδερένια πυγμή κυβερνά την Ρωσία ο Β. Πούτιν και δεν κωλώνει ενώπιον των πρακτόρων που απειλούν την ενότητα του έθνους του. Έτσι, ο κομμουνιστής πράκτορας των διεθνών επικυρίαρχων, Σεργκέι Ουντάλτσοβ, αρχηγός μιας αμερικανοκομμουνιστικής οργάνωσης στη Ρωσία, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρακίνηση μαζικών δημόσιων διαδηλώσεων και χρηματοδότησης από το εξωτερικό και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.  Πρόσφατα, η ρωσική δικαιοσύνη επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Ουντάλτσοβ, ο οποίος τώρα ανακρίνεται από την κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Σεργκέι Ουντάλτσοβ απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη στον ίδιο και τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους, λέγοντας πως δεν δικάζεται ο ίδιος αλλά το καθεστώς Πούτιν.

Τέτοιοι νόμοι πρέπει να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα, διότι ευδοκιμεί κι εδώ το φρούτο του… αμερικανοκομμουνισμού (αριστερά κόμματα, ΜΚΟ, «αντιρατσιστικές» οργανώσεις κ.τ.λ.), που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία διάλυσης της Πατρίδας μας.