ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ZOUGLA: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,6%, ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ!

Οι μισοί περίπου από τους ψηφοφόρους – πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία της zougla. gr και για την ακρίβεια το 49,3% πιστεύουν πως, αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα. Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας που άρχισε στις 22 Οκτωβρίου το απόγευμα και ολοκληρώθηκε το πρωί της 26ης Οκτωβρίου.

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία ψήφισαν 1.432 άτομα που συμπεριλαμβάνονται οικειοθελώς στην Data Base της zougla.gr, όπου έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους. Αυτή η βάση δεδομένων αποτελείται από 8.000 πολίτες άνω των 18 ετών, που είναι αναγνώστες και φίλοι της ηλεκτρονικής εφημερίδας και στους οποίους εστάλη το ερωτηματολόγιο της έρευνας. Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας σταθμίστηκαν σύμφωνα με τις επιλογές των ψηφοφόρων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 από την ειδική επιστημονική ομάδα με την οποία συνεργάζεται η zougla.gr.

Η έρευνα κατέδειξε επίσης τη θεαματική όσο και άκρως ανησυχητική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, η οποία καταγράφεται ως τρίτο κόμμα στη Βουλή και μάλιστα με ένα ικανό και διψήφιο ποσοστό, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά σε μικρά μονοψήφια ποσοστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ