Οι «απελευθερωτές» της Συρίας σκοτώνουν Ελληνορθοδόξους και στη συγκυβέρνηση του Μνημονίου το βουλώνουν!

Ένα νέο φρικτό έγκλημα των κατσαπλιάδων της Συρίας (που πλασάρονται διεθνώς ως… απελευθερωτές!) αποκαλύφθηκε χθες. Θύμα τους ο 43χρονος Ελληνορθόδοξος ιερέας, Σωτήριος Χαντάντ, ο οποίος υπηρετούσε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας. Ο ιερέας δολοφονήθηκε αγρίως αφού πρώτα βασανίστηκε (του έβγαλαν τα μάτια!!!), ενώ  μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Η ιστορία άρχισε προ δεκαημέρου, περίπου, όταν οι «απελευθερωτές» (σύμφωνα με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την «ελληνική» συγκυβέρνηση του Μνημονίου και τον ΣΥΡΙΖΑ…) απήγαγαν 35χρονο Ελληνορθόδοξο γιατρό, ζητώντας λύτρα 550.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας καθώς επίσης και ο θείος του απαχθέντος, ανέλαβαν τη μεταφορά των λύτρων, αλλά απήχθησαν κι αυτοί! Φυσικά, τα χρήματα «απαλλοτριώθηκαν».

Τι κάνει για να προστατεύσει τους Ελληνορθοδόξους της Συρίας η συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Έχει εκφράσει επανειλημμένως –δια στόματος του Υπ. Εξ. Δ. Αβραμόπουλου-  την υποστήριξή της προς τους δολοφόνους τους, γιατί έτσι επιθυμούν τα αφεντικά της!