Ιδού τα χάλια μας: Ο «εκπρόσωπος» των Τανζανών νουθετεί τους Έλληνες!

Συνέντευξη έδωσε ο Γραμματέας των Τανζανών Ελλάδος, Καγιού Λιγκοπόρα, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του Δικτύου Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών (οργάνωση προωθούμενη από κύκλους της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης, προστατευόμενη αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων). Ο εκπρόσωπος, λοιπόν, των Τανζανών «κατήγγειλε» για ακόμα μία φορά «τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Κοινότητας από μέλη της Χρυσής Αυγής», και τόνισε «πως λόγω των κρουσμάτων βίας, η Κοινότητα της Τανζανίας αναγκάζεται θα δώσει τέλος στη λειτουργία των γραφείων της».

Στη συνέχεια, ο Αφρικανός (ο οποίος ήρθε στην πατρίδα μας απρόσκλητος, ως λαθρομετανάστης, και κάποια στιγμή «νομιμοποιήθηκε») προχώρησε σε υποδείξεις,  συστάσεις και νουθεσίες προς εμάς τους Έλληνες, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα:

«Δεν είναι το πρόβλημα της Ελλάδας ο μετανάστης. Τον ρατσισμό πρέπει οι ίδιοι οι Έλληνες να τον απομονώσουν. Παλιότερα τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Τώρα η βία έχει ανέβει, τα τελευταία δύο τρία χρόνια. Δε φταίει μόνο η κρίση και η ανεργία. Είναι θέμα και νοοτροπίας. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε».

Φαντάζεστε να ήμασταν εμείς στη θέση του, να πηγαίναμε λαθραία στην Τανζανία κι αφού κάποια στιγμή μας «νομιμοποιούσαν», να τους κάναμε μετά και υποδείξεις. Ε, θα είχαν άδικο να μας ρίξουν στα… καζάνια και να μας κάνουν… βραστούς;