Άντρο διαφθοράς το ΑΠΘ της αριστεράς και της… προόδου

Νέα καταγγελία για υπεξαίρεση πετρελαίου… Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο αμαρτωλό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Τη μία αποκαλύπτεται πως ο «προοδευτικός» πρύτανης χρέωσε επισκευές στην τουαλέτα του ύψους 30.000 ευρώ. Την άλλη, πως ο επίσης «προοδευτικός» αντιπρύτανης χρέωσε στα έξοδα του πανεπιστημίου (τα οποία πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι…) ένα δώρο προς όμορφη ηθοποιό. Την παράλλη πως το «προοδευτικό» καθηγηταριό πήγαινε χλιδάτες εκδρομές στην Πόλη, με τα έξοδα πληρωμένα (πάλι!) από μας.

Τώρα μαθαίνουμε πως στάλθηκε στο ΣΔΟΕ μια ανώνυμη καταγγελία, που αναφέρει ότι ποσότητες πετρελαίου που προορίζονταν για το ΑΠΘ (πληρωμένες από εμάς, τα μεγάλα κορόιδα) κατέληγαν στις δεξαμενές των σπιτιών των «προοδευτικών» καθηγητών (ή μήπως καθηκιτών;) του Ιδρύματος (της αριστεράς και της… προόδου). Λέγεται μάλιστα, πως στην καταγγελία δεν υπάρχουν ονόματα αλλά υπάρχουν οι διευθύνσεις των σπιτιών των Συριζαίων καθηγητών.

Αυτή είναι η… έντιμη αριστερά! Έτσι θα κυβερνήσει και τη χώρα (αν την κυβερνήσει ποτέ)! Θα πέσει τέτοιο κλέψιμο που θα νοσταλγήσουμε τον Κουτσόγιωργα, τον Τσοχατζόπουλο και τους… κουμπάρους!