Αλβανός + Πακιστανός = 142 κιλά χασίς κι ένα καλάζνικοφ!

Ζήτω ο πολυπολιτισμός! Δύο «οικονομικοί μετανάστες» (σύμφωνα με την ορολογία της αντιρατσιστικής αριστεράς) συνελήφθησαν στο Πλαίσιο Φιλιατών Θεσπρωτίας, για εισαγωγή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανό κι έναν 34χρονο Πακιστανό, που με το αυτοκίνητο του πρώτου έφερναν από την Αλβανία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών (βάρους 142 κιλών και 132 γραμμαρίων).

Επίσης, στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκε (κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού) ένα οπλισμένο καλάζνικοφ, το οποίο προφανώς δεν πρόλαβαν να δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν οι «οικονομικοί μετανάστες».

(ΥΓ): Μια πρόταση προς τους βουλευτές του εθνικού κόμματος της Χρυσής Αυγής: να κάνουν μια επερώτηση στη βουλή, στην οποία να ζητούν να πληροφορηθούν πόσοι αλλοδαποί (στην συντριπτική πλειοψηφία τους Αλβανοί) συνελήφθησαν το 2012 να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα και πόσες είναι οι ποσότητες αυτές. Θα εκπλαγούν από την απάντηση (αν τους δοθεί). Μιλάμε για πολλούς τόνους…