Οι εκπρόσωποι στην Ευρώπη των πιο διεφθαρμένων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Τιμή της!

Χθες, πρώτη μέρα των εργασιών της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η Χρυσή Αυγή είχε την… τιμητική της. Εδέχθη δύο απανωτές επιθέσεις από τους αντίστοιχους εκπροσώπους των πιο σάπιων και διεφθαρμένων κομμάτων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο ολόκληρο, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της κλεφτοΝΔ, που είναι συνάμα και υπεύθυνοι της σημερινής δυστυχίας του μεγαλύτερου τμήματος του ελληνικού λαού (εκτός των πλουτοκρατών και των «δικών τους παιδιών»).

Έτσι, ο ευρωβουλευτής της κλεφτο-ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος είπε τα εξής βαρύγδουπα

«Η σκληρή κοινωνική πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολεμική της ιστορία. Η καλπάζουσα ανεργία, ιδιαίτερα εκείνη των νέων, ο αυξανόμενος παιδικός υποσιτισμός, ο πρωτόγνωρος αριθμός αστέγων και αυτοκτονιών συνθέτουν μια πολύ σκοτεινή εικόνα. Ρατσιστικές απόψεις, βίαιες συμπεριφορές και εξτρεμιστικές δυνάμεις με νεοναζιστικά χαρακτηριστικά, δεν είχαν ποτέ την παραμικρή απήχηση στην Ελλάδα. Σήμερα έχουν… Η κοινωνική συνοχή παρουσιάζει επικίνδυνες  ρωγμές».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η ευρωβουλευτίνα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά (η οποία για άγνωστους λόγους  έχει πάρει… εργολαβία τη λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής), που είπε τα εξής:

«Στην Ελλάδα της κρίσης, η άκρα δεξιά αποκτά μέρα τη μέρα πιο εφιαλτικό πρόσωπο. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως παραστρατιωτικό σώμα. Με Τάγματα εφόδου που κακοποιούν πολίτες. Με βουλευτές που απειλούν συναδέλφους τους και χυδαιολογούν στο Κοινοβούλιο. Φοβάμαι ότι και σε αυτό το επίπεδο, η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος συνολικά είναι μεγάλες, γιατί αντιμετώπισε ένα νεοφασιστικό κόμμα όπου ο αρχηγός του χαιρετά με ναζιστικό χαιρετισμό ως ένα οποιοδήποτε κόμμα. Ειδικά όμως η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη: όταν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν τιμωρεί τους αστυνομικούς, που επιτρέπουν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απελευθερώνει συλληφθέντα σε επεισόδια. Όταν ο Υπουργός Εσωτερικών απαντά σε κοινοβουλευτική ερώτηση του κόμματος αυτού για τον αριθμό των αλλοδαπών παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας , ενώ είναι σαφές ότι η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο εγγραφής σε αυτούς. Τότε η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο. Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει ότι υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη και αδύναμη απέναντι σε όσους επιθυμούν την κατάλυση του πολιτεύματος. Και αυτό το στοίχημα είναι εξίσου σημαντικό με την οικονομική ανάκαμψη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει με κάθε τρόπο να αντιδράσει στην άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη».

Οπωσδήποτε, είναι μεγάλη τιμή για την Χρυσή Αυγή όταν την κατηγορούν και την υβρίζουν οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων. Κρίμα που δεν έχει ακόμα εκπροσώπηση στην ευρωβουλή το κόμμα του κ. Ν. Μιχαλολιάκου (θα αποκτήσει στις ευρωεκλογές του 2014). Αν είχε πάντως, σίγουρα η πιο πρέπουσα απάντηση προς τους εκπροσώπους των κλεφτών, μιζαδόρων κ.τ.λ. θα ήταν η εξής: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!

Ν. Λεονταρίδης