«Βουτυράτο παλικαράκι ο Αλέξης»!

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Neues Deutchland» έδωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο φόβο αυτού και των ομοίων του, στην Χρυσή Αυγή: «Το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας». Μπορεί όμως στο ξένο κοινό να κλαίγεται σαν… άπορη κορασίδα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην Ελλάδα τον πιάνει το πολύ… αντρικό του. Μιλώντας, λοιπόν, στην Κεντρική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο… «πολλά βαρύς και όχι» Αλέξης είπε τα εξής… μάγκικα: «Πρόκειται για τζάμπα μάγκες. Διότι χτυπάνε τους ανυπεράσπιστους και τους αδύνατους. Δεν είδα κανέναν από τους παλικαράδες της Χρυσής Αυγής να πάει να ενοχλήσει κανέναν από αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω. Ή κερδίζουν σήμερα εκατομμύρια πάνω στον πόνο του ελληνικού λαού. Τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους χτυπάνε οι τζάμπα μάγκες».

Ευκαιρίας δοθείσης, να θυμίσω τι έγραφε για το… βαρύμαγκα Αλέξη, τον πρώτο καιρό της εκλογής του στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Πανούτσος στο «Πρώτο Θέμα» της 30ης Μαρτίου του 2008:

«Βουτυράτο παλικαράκι ο Αλέξης, μέχρι παρεξηγήσεως, δηλαδή… σ’ άλλη εποχή θα αποτελούσε θήραμα προκλητικών ιστορικών κωλομπαράδων»…

Τα σχόλια δικά σας…