Ξανά στην ΕΡΤ ο Κούλογλου! 25.500 ευρώ το επεισόδιο…

Προφανώς η συκοφαντία υπαλλήλων της ΕΡΤ επιβραβεύεται με σύμβαση στο κρατικό κανάλι! Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε την παρακάτω ανακοίνωση της εταιρείας: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την ανανέωση 10 επεισοδίων της εκπομπής «ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» για την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο. Το μέγιστο προβλεπόμενο κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 25.512,88 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Επισημαίνεται ότι το κόστος της εκπομπής είναι μειωμένο κατά 20%, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Να θυμίσουμε την πρόσφατη …επίδειξη δημοκρατοσύνης του γνωστού δημοσιογράφου όταν πριν λίγο καιρό κατασυκοφάντησε και διέβαλε στο πανελλήνιο δημοσιογράφο της ΕΡΤ επειδή (εν καιρώ δημοκρατίας) τόλμησε (με υπόδειξη της διευθύντριας και της αρχισυντάκτριας του σταθμού) να βγάλει σε συνέντευξη αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος και συγκεκριμένα τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

Με ένα δημοσίευμα – λίβελο πραγματοποίησε μία πρωτοφανή επίθεση στο στέλεχος της ΕΡΤ με αποτέλεσμα ο “δημοκράτης” Κούλογλου αντί να αποκλειστεί διά παντώς από την κρατική συχνότητα να επιβραβευτεί και με νέα συνεργασία! Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέλιος Κούλογλου είναι και ανταγωνιστής της ΕΡΤ αφού διαθέτει δική του ηλεκτρονική εφημερίδα και διαδικτυακό κανάλι (μέσα από το οποίο συκοφάντησε το στέλεχος της ΕΡΤ) πράγμα που είναι ασύμβατο για τους μόνιμους εργαζομένους της εταιρείας, δηλαδή να διαθέτουν ή να εργάζονται σε αντίστοιχες ανταγωνιστικές υποδομές.

Προφανώς όμως δεν υπάρχει ασυμβίβαστο για τον “δημοκράτη” Κούλογου που σε καιρούς συμμετοχής στην συγκυβέρνηση της λεγόμενης “κυβερνώσας αριστεράς” φαίνεται να βρήκε και πάλι τον δρόμο προς την συνεργασία του με το κρατικό κανάλι. Αξιος ο μισθός του…

rodopinews.gr