Guardian, CNN και BBC στην υπηρεσία των ελληνόφωνων αναρχοκομμουνιστών

Τους ενώνει ο φόβος της Χρυσής Αυγής! Συνεχίζεται το παραμύθι των ακροαριστερών για τα «βασανιστήρια» που δήθεν υπέστησαν οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική μηχανοκίνητη επιδρομή στον Άγιο Παντελεήμονα, παρά το περί του αντιθέτου σχετικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όμως, το (φαινομενικά) περίεργο δεν είναι αυτό που περιγράψαμε παραπάνω. Τέτοιοι ήταν μια ζωή, τέτοιοι είναι και σήμερα και τέτοιοι θα συνεχίσουν να είναι οι αριστεροί (όσο θα υπάρχουν στην Ελλάδα…). Αλλού είναι τα χαμπέρια. Ότι το ίδιο «ποίημα» με τον Τσίπρα και τα Εξάρχεια το «απαγγέλουν» ή ετοιμάζονται να το «απαγγείλουν» και διεθνείς κολοσσοί των ΜΜΕ, στηρίγματα του παγκόσμιου καπιταλισμού και όργανα των διεθνών τοκογλύφων! Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε τον αγγλικό  Guardian να αναλαμβάνει να καλύψει πολιτικά τους αναρχοκομμουνιστές και τις τρομοκρατικές και συμμορίτικες μεθόδους τους. Τώρα, μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι ακόμα πιο βαριά ονόματα.

Έτσι, για «έντονη αντίδραση της διεθνούς κοινότητας μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ», γράφει η εβδομαδιαία φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ (και… λοιπών σταλινικών δυνάμεων) «Εποχή», η οποία αποκαλύπτει και τους επόμενους υψηλότατους προστάτες  των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών:

«Στην Ελλάδα δεν γίνονται πια βασανιστήρια. Αυτή είναι τουλάχιστον η οφθαλμαπάτη που δημιουργούν ο αστικός Τύπος και τα δελτία των 8. Τι και αν σχεδόν καθημερινά «λαθρομετανάστες», «πρεζάκια», «εγκληματίες», «ταραχοποιοί» πέφτουν θύματα της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στα κρατητήρια και τις φυλακές. Την περασμένη Τρίτη, όμως, έγιναν παγκοσμίως γνωστά, μέσω δημοσιεύματος της Guardian, τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι 15 συλληφθέντες του Αγίου Παντελεήμονα και οι 24 συλληφθέντες από την παράσταση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων, την επόμενη μέρα. Και η μαγική εικόνα κατέρρευσε.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η αστυνομία πλέον εκτέθηκε διεθνώς. Βασάνισε ανθρώπους που έχουν φωνή, που αντιστέκονται και που θα έχουν στο πλάι τους συντρόφους να τους στηρίξουν. «Τους διώκουν γιατί είναι οι μοναδικοί που αντιστέκονται στον φασισμό», τονίζει ο εκ των δικηγόρων των συλληφθέντων Δημήτρης Κατσαρής. «Η αστυνομία έχει διαποτιστεί πλέον από το ναζισμό και αυτονομείται. Ήμουν παρών στην Ευελπίδων όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους αλληλέγγυους και έτρεχαν οι ανώτεροί τους φωνάζοντάς τους να γυρίσουν πίσω».

«Για μέρες κυκλοφορούσαν οι φήμες στο διαδίκτυο ότι είχαν γίνει βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ. Δεν ξέρω γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν την είδηση, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το έκαναν μετά το δημοσίευμα», μας εξηγεί η Μαρία Μαραγκώνη, ανταποκρίτρια της Guardian. «Η διεθνής κοινότητα γνωρίζει τα βασανιστήρια που έγιναν κατά τη διάρκεια της Χούντας και σοκάρεται στο άκουσμα της συνέχισής τους σήμερα γιατί δεν ξέρει ότι έχει καταλυθεί η νομιμότητα στην Ελλάδα, ούτε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τη συνεργασία της με ορισμένα τμήματα της αστυνομίας. Αυτή την έρευνα εμείς θα τη συνεχίσουμε», καταλήγει.

«Πώς θα μπορέσουν να κουκουλώσουν τις καταγγελίες;», αναρωτιέται ο Δ. Κατσαρής. Η υπόθεση πια έχει ξεφύγει από τα σύνορα της Ελλάδας. Ήδη το CNN και το BBC μοντάρουν ρεπορτάζ από τους βασανισμούς, η διεθνής κοινότητα αντιδρά, πώς θα το κουκουλώσουν τώρα;», καταλήγει».

Τώρα, το γιατί διεθνείς δημοσιογραφικοί κολοσσοί του παγκόσμιου κατεστημένου μπαίνουν στην υπηρεσία των ελληνόφωνων αναρχοσταλινικών, αυτό το αφήνω στην κρίση σας. Εγώ θα τελειώσω με μια σοφή λαϊκή παροιμία: «αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε» και ο νοών νοείτο!

Αμαλία Κουτσαβίτη