Το ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην… Κομισιόν για τα παιδιά των αλλοδαπών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Όποιοι είναι … ευαίσθητοι να τα πάρουν στα σπίτια τους!  Μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) έφτασε το θέμα των στατιστικών (κι όχι προσωπικών…) στοιχείων για τα παιδιά των αλλοδαπών που εξυπηρετούνται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, που έθεσε η Χρυσή Αυγή με ερώτησή της στο κοινοβούλιο!

Για το ζήτημα κόπτεται η Μαριλένα Κοππά, του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του κόμματος που κατάκλεψε το δημόσιο πλούτο και στο τέλος έριξε τη χώρα βορά στα αρπακτικά όρνεα, τους διεθνείς τοκογλύφους. Να η ερώτησή της:

«Προ ολίγων ημερών, ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταποκρινόμενος σε κοινοβουλευτική ερώτηση βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, με την οποία ζητούσε στοιχεία των αλλοδαπών παιδιών που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, απέστειλε αίτημα στους Δήμους να καταθέσουν στατιστικά στοιχεία επί αυτού του ζητήματος. Με βάση τα παραπάνω ερωτάται λοιπόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αν κατά τη γνώμη της η ιθαγένεια αποτελεί κριτήριο επιλογής για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς; Αν μια τέτοια πράξη συνιστά παραβίαση της Χάρτας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του παιδιού; Αν τέτοιου είδους ενέργεια συνιστά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων;»

Θράσος, μπορεί να πουν πολλοί. Εμείς, θα δεχτούμε την… ευαισθησία της βουλευτίνας, υπό μια προϋπόθεση: να πάρει στο σπίτι της παιδιά αλλοδαπών και να πληρώνει αυτή το «μάρμαρο». Όχι εμείς, τα «κορόιδα»! Και οι υπόλοιποι σύντροφοί της να πράξουν το ίδιο…