Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας…»

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε ταξίδι του στη Γερμανία, ήταν αποκαλυπτικός για τον ρόλο που παίζουν τα τζαμιά και οι μουσουλμάνοι. Οι ελληνικής ταυτότητας «προοδευτικοί» δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν; Έστω και άθελά τους όμως, παίζουν τον ρόλο της «Πέμπτης Φάλαγγας» και ετοιμαζουν το έδαφος για μουσουλμανική – τουρκική επικράτηση.

Είπε ο Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας». Αυτά ειπώθηκαν το 2008, σε ένα ακροατήριο Τούρκων της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι η αφομοίωση στη γερμανική κοινωνία είναι «Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι Τούρκοι θα πρέπει να διατηρήσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα».

Η κυβέρνηση Ερντογάν εμπλέκεται άμεσα στο κτίριο και την εποπτεία των τζαμιών σε όλη τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Τζαμιού της Κολωνίας, μέσα από μια πολιτιστική οργάνωση που ονομάζεται ΒΑΤΒ, που δρα ως βραχίονας της τουρκικής κυβέρνησης στη Γερμανία – με την πλήρη άδεια της (redskywarning)