«Χυτήριο»: Η λαϊκή οργή, με τη συμπαράσταση 5 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ματαίωσε τη βλάσφημη «παράσταση»

Περιφανή νίκη πέτυχαν χθες το βράδυ οι αγωνιζόμενοι χριστιανοί που μαζεύτηκαν έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό για να διαμαρτυρηθούν για την ελεεινή και βλάσφημη παράσταση «Corpus Christi». Στο πλευρό τους βρέθηκαν 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι Χ. Παππάς, Η. Παναγιώταρος, Ν. Μίχος, Ι. Λαγός και Ν. Κούζηλος. Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε (κατόπιν αυστηρών εντολών του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ…), με τα ΜΑΤ να κάνουν συνεχείς ρίψεις δακρυγόνων, ο κόσμος δε διαλύθηκε και η «παράσταση» ματαιώθηκε.

Αργά το βράδυ κατέφτασαν στο χώρο του θεάτρου η βουλευτής Μαρία Ρεπούση, ο Νίκος Μπίστης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη της νεολαίας του κόμματος Κουβέλη, για να συμπαρασταθούν στους βλάσφημους, ενώ ζήτησαν παρέμβαση εισαγγελέα για να παιχτεί η «παράσταση», αλλά δεν τους πέρασε κι έφυγαν άπραγοι.

Ο σκηνοθέτης της άθλιας και αντίχριστης παράστασης, Λαέρτης Βασιλείου (ο οποίος δηλώνει Αλβανός…), έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα 99,5  και ανακοίνωσε τα εξής: «Θέλω να φύγω από αυτήν την χώρα. Δεν νιώθω πια ασφαλής». Στο καλό και να μας γράφει!

Ωστόσο, αργότερα μάλλον το… μετάνιωσε και δήλωσε απειλητικά πως «υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα». Σιγά, μας τρόμαξες!

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουν όλοι να καταλάβουν πως εδώ είναι Ορθόδοξη Ελλάδα και να μάθουν να σέβονται τα ιερά και τα όσια. Α, και να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν…