Σιωνιστές πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής στην Αμερική

Τις τελευταίες ημέρες, τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας μας προσπαθούν να μας πείσουν πως οι Έλληνες ομογενείς της Αμερικής έχουν… αναστατωθεί με την εμφάνιση πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη και ετοιμάζουν… δυναμικές αντιδράσεις. Μάλιστα, έγινε και μια πρώτη συγκέντρωση «διαμαρτυρίας» κατά της Χρυσής Αυγής στην Αστόρια, με ολιγομελές κοινό.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά πρωτοστατούν στον «αντιφασιστικό» αγώνα, οι Έλληνες και Ορθόδοξοι ομογενείς μας ή κάποιοι άλλοι, σύμφωνα με το καθεστωτικό και διόλου «αντισημιτικό», «ρατσιστικό» κ.τ.λ. blog “Newsit” (του Ευαγγελάτου):

«Ελληνοεβραίοι ομογενείς προχώρησαν ήδη σε παρεμβάσεις σε πολιτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχετικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις από Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές. Επίσης, ελληνοαμερικανικοί φορείς, όπως η ΑΧΕΠΑ, καταδίκασαν την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Στο μεταξύ, σε χθεσινή συγκέντρωση που έγινε στην «Πλατεία Αθηνών» στην Αστόρια, μίλησαν τοπικοί αξιωματούχοι της πόλης, στελέχη ομογενειακών και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων, και ραβίνοι».


Να και ο κύριος με το σκουφάκι, από την προχτεσινή συγκέντρωση, όπως τον έπιασε ο «Στόχος»…