Ο Σουλτς… ανησυχεί για την απαγόρευση της «παρέλασης» των έκφυλων στο Βελιγράδι

Και για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα… Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας, για την απαγόρευση από τη Σερβική κυβέρνηση της πορείας των έκφυλων στο Βελιγράδι (“gay pride parade”), σας ενημερώνουμε ότι υπήρξε η πρώτη αντίδραση από τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου (και τοποτηρητή των διεθνών τοκογλύφων), Μάρτιν Σουλτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Να και η σχετική δήλωση της… ανησυχίας του, που ταυτόχρονα -λόγω της ιδιότητάς του- αποτελεί και προειδοποίηση ότι η εν λόγω απαγόρευση θα επηρεάσει τις σχέσεις Ε.Ε. – Σερβίας: «Είμαι πολύ ανήσυχος για την απαγόρευση του Gay Pride στο Βελιγράδι. Είναι ένα ανησυχητικό σημάδι σχετικά με τη στάση της Κυβέρνησης της Σερβίας απέναντι στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία».

Να θυμίσουμε, πως προ λίγων ημερών ο Σουλτς είχε συναντηθεί με τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες και είχαν εκφράσει την κοινή… ανησυχία τους για τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο Σουλτς είχε δηλώσει τότε ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί ποτέ με εκπροσώπους των «ναζιστών», λες και οι χρυσαυγίτες είχαν όρεξη να δούνε τα μούτρα του…

Για μια ακόμα φορά δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στην κυβέρνηση και τον Πατριάρχη Σερβίας, που τα’ βαλαν με τα θηρία της Παγκοσμιοποίησης!

Αμαλία Κουτσαβίτη