Η αριστερή τακτική του θύτη – θύματος

Πακιστανός παρενοχλούσε Ελληνίδες και μόλις συνελήφθη τις κατήγγειλε πως τον… λήστεψαν! Ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει την απίστευτη θρασύτητα των λαθρομεταναστών έγινε χθες στην πόλη της Πρέβεζας.  

Έτσι, ένας «οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, αρχικά ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα στην οδό Αντιτάνων και όταν την πλησίασε την παρενόχλησε με σεξουαλικά υπονοούμενα και ανήθικες προτάσεις. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και ταυτόχρονα ειδοποίησε τηλεφωνικά κάποιον φίλο της. Ο θρασύτατος Πακιστανός συνέχισε να την ακολουθεί, μέχρι που εμφανίστηκε ο φίλος της. Τότε έτρεξε αυτός και εξαφανίστηκε. Το θύμα και ο φίλος της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το συμβάν. Μετά από λίγο, ο ίδιος Πακιστανός, σε άλλο σημείο της πόλης, παρενόχλησε μια παρέα μια παρέα από τρεις κοπέλες κι ένα νεαρό αγόρι κι αφού τους ακολούθησε συνέχισε την παρενόχληση. Τότε ο νεαρός έχασε την ψυχραιμία του και τον απώθησε, ενώ ο Πακιστανός άρχισε να φωνάζει ότι οι «ρατσιστές» τον ληστεύουν!

Στη συνέχεια, ο Πακιστανός παρενόχλησε κι άλλα τρία κορίτσια, και μόλις ήρθε επιτέλους η αστυνομία για να τον συλλάβει υποστήριξε ότι οι κοπέλες του είχαν κλέψει 300 ευρώ!

Κάτι μας θυμίζει η τακτική του Πακιστανού θύτη που παρίστανε το θύμα. Τους αριστερούς, που ενώ εγκληματούν σε βάρος των αντιπάλων τους, φωνάζουν πως τους κτυπάνε! Μάλλον ο Πακιστανός έκανε παρέα με αριστερούς, γι’ αυτό ξεσήκωσε τα χούγια τους!