Ελλάδα: η μόνη χώρα στη γη που δεν απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες!

Στο «Έθνος» (του… εθνικού εργολάβου Μπόμπολα, να μην το ξεχνάμε αυτό), διαβάσαμε την παρακάτω είδηση: «Στο δόκανο των διωκτικών αρχών των Χανίων έπεσε ένας 26χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος τους τελευταίους δέκα μήνες έμπαινε σε σπίτια και καταστήματα της πόλης, αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο έβρισκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος Γεωργιανός, γνώριμος στις αρχές για το παρελθόν του, ευθύνεται για σωρεία κλοπών που διαπράχθηκαν στα Χανιά, από τις 3 Δεκεμβρίου του 2011 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου του 2012. Μετά από έρευνα και αξιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και υλικού από βίντεο, η αστυνομία απέδωσε στον δράστη τουλάχιστον 14 κλοπές κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών και αντικειμένων, η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των περίπου 35.000 ευρώ».

Πέρα από το γεγονός μιας ακόμη σύλληψης «οικονομικού μετανάστη» που κατάκλεβε τον κόσμο, θα επικεντρώσουμε στο σημείο που λέει πως ο αλλοδαπός κλέφτης είναι «γνώριμος στις αρχές για το παρελθόν του». Αυτό σημαίνει πως έχει ξανασυλληφθεί στο παρελθόν, προφανώς για το ίδιο αδίκημα (κλοπές) κι όμως εκτός του γεγονότος ότι κυκλοφορεί ελεύθερος, παραμένει και στη χώρα! Η Ελλάδα της «μεταπολιτευτικής δημοκρατίας», είναι το μόνο κράτος στη γη ολόκληρη που δεν απελαύνει αμέσως μετά την αποφυλάκισή του όποιον αλλοδαπό συλληφθεί για σοβαρό αδίκημα, όπως κλοπή, ληστεία κ.τ.λ. Τους αφήνει ελεύθερους για να συνεχίσουν να εγκληματούν κατά των Ελλήνων!