Αλγερινοί (της «Υπατίας»;) κατάκλεβαν τον κόσμο στην Κρήτη

Συνεχίζουν απτόητοι από «Ξένιους Δίες» και τα τοιαύτα οι λαθρομετανάστες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: να εγκληματούν κατά των Ελλήνων αλλά και κατά άλλων αλλοδαπών.

Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση. Ειδικότερα, οι δύο Αλγερινοί, 24 και 28 ετών αντίστοιχα, αφού έσπασαν το τζάμι Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός 42χρονου Έλληνα που βρισκόταν σταθμευμένο στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν εντός αυτού, συνολικής αξίας 120 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος τους αντελήφθη και ειδοποίησε την αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τους δύο «οικονομικούς μετανάστες» αυτοί τους επιτέθηκαν, ακολούθησε συμπλοκή και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί το όχημα των δραστών (είχαν και αμάξι οι Αλγερινοί…)  βρήκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, τα αντικείμενα τα είχαν κλέψει προηγουμένως από δύο οχήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή Μόχλου Σητείας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Αλγερινοί κλέφτες ήταν στην ομάδα των «αγωνιστών» της «Υπατίας», την οποία προστάτευε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.