Προτάσεις πολιτικής ανωμαλίας από τον Φωτόπουλο και σιγή ασυρμάτου από τους… φιλόνομους της χώρας

Στα ΜΜΕ διαβάσαμε την παρακάτω είδηση, η οποία δεν διαψεύστηκε από τον περί ου ο λόγος: «Κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, όλων των οργανισμών, όλων των τραπεζών, όλων των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος στη σημερινή σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη ΓΣΕΕ. Η πρόταση της ΓΕΝΟΠ περιλαμβάνει επίσης 48ωρες απεργίες μετά από λίγες ημέρες και καθημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα». Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, οι παραπάνω προτάσεις είναι 1000% παράνομες και αντισυνταγματικές. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ορφανό του Τρότσκι κάνει παρόμοιες προτάσεις πρόκλησης ανωμαλίας και αποσταθεροποίησης, ενώ κάποιες φορές δεν περιορίζεται σε προτάσεις αλλά προχωράει και σε πράξεις.

Ποια ήταν η αντίδραση όλων αυτών που διαρρήγνυαν  τα ιμάτιά τους όταν αναποδογυρίστηκαν 2-3 πάγκοι λαθρομεταναστών που έκαναν παρεμπόριο; Ασφαλώς καμία! Φαίνεται πως στην τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη (αλλά με «κεντροδεξιό» πρωθυπουργό…) η βουλευτική ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ισχύει, ισχύει όμως η απόλυτη… συνδικαλιστική ασυλία του Φωτόπουλου και του κάθε Φωτόπουλου.

(ΥΓ): Ασφαλώς και περιμένουμε από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να στείλει στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές της χώρας μια ερμηνευτική εγκύκλιο για το λόγο και τις τυχόν ενέργειες του συνδικαλισταριού, όπως ακριβώς έκανε με το αναποδογύρισμα των πάγκων των λαθρομεταναστών – λαθρεμπόρων. Ή μήπως τζάμπα περιμένουμε;