Ζήτω ο… πολυπολιτισμός: Βούλγαρος βίασε 13χρονο κοριτσάκι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

Συνεχίζουν να εγκληματούν απτόητοι από «Ξένιους Δίες» και τα τοιαύτα οι «οικονομικοί μετανάστες» που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας. Πολύ συχνά δε, κατά ομοεθνών τους!

Έτσι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ένα ζευγάρι Βουλγάρων παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα έναν 43χρονο άγρια ξυλοκοπημένο ομοεθνή τους. Προς στιγμήν επικράτησε αμηχανία και ίσως κάποιων το μυαλό να πήγε σε άτομα που φορούσαν… μαύρες μπλούζες, αλλά γρήγορα ξεδιαλύθηκε η υπόθεση. Ο 43χρονος ήταν οικογενειακός φίλος του ζευγαριού και εκμεταλλευόμενος το γεγονός αυτό βίασε την 13χρονη κόρη τους, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Όλες αυτές τις ημέρες, ο 43χρονος απειλούσε και εκβίαζε το κοριτσάκι για να μη μιλήσει. Όμως, οι απειλές έγιναν αντιληπτές από άλλο συγγενικό πρόσωπο της μικρής, που ενημέρωσαν τους γονείς της. Τότε, αυτοί εντόπισαν τον 43χρονο «φίλο» τους και «πήραν το νόμο στα χέρια τους», «υποκατέστησαν την αστυνομία» κ.τ.λ., τον ξυλοφόρτωσαν άγρια και μετά τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Μάλιστα, αμέσως μετά τη σύλληψή του, ο 43χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και μετά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.