Βουλευτής ΔΗΜΑΡ: Αν περάσουν τα νέα μέτρα ο κόσμος θα βγει στους δρόμους με καλάσνικοφ – Ουδεμία αντίδραση από τους «ευαίσθητους»!

Είδαμε στα πολύ «ψιλά» των ΜΜΕ μια δήλωση του (προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ) βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο Μιχελογιαννάκη, για τις αντιδράσεις που αναμένονται για τα νέα μέτρα. Στη δήλωσή του αυτή ο αριστερός βουλευτής επισημαίνει την ύφεση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα από τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι σήμερα, και χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα των 11,5 δις. ευρώ «μέτρα μαζικής καταστροφής» και προειδοποιεί πως δεν θα τα ψηφίσει. Και καταλήγει ως εξής: «εάν τα μέτρα που επιδιώκει με αντισυνταγματικό τρόπο να τα περάσει από την Βουλή η κυβέρνηση, περάσουν, τότε ο κόσμος δεν θα κατέβει τους δρόμους και στις πλατείες με μούντζες αλλά με καλάσνικοφ».

Όπως είπαμε η συγκεκριμένη δήλωση πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ, και ουδεμία αντίδραση υπήρξε από οποιονδήποτε «ευαίσθητο» αυτού τόπου (κόμματα, συναδέρφους του βουλευτές, εισαγγελείς κ.λπ.). Φαντάζεσθε τι θα γινόταν αν μια τέτοια δήλωση την είχε κάνει κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Θα είχαν πέσει όλοι απάνω του να τον φάνε και απάνω στο κόμμα του. Θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία «ειδήσεων» τουλάχιστον για μια βδομάδα, θα είχαν γραφτεί δεκάδες καταδικαστικά άρθρα, θα είχε εκδοθεί ειδική εγκύκλιος του εισαγγελέα του Α.Π. και βέβαια θα είχε ήδη αρθεί η ασυλία του, με συνοπτικές διαδικασίες. Ενώ τώρα, αριστερός είναι, είπε και κάτι παραπάνω μέσα στη φούρια του, δεν τρέχει τίποτα. Αυτή ακριβώς είναι η ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς, μια κηδεμονία που πρέπει οπωσδήποτε να τη σπάσουμε!