Συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση – μπέρδεψαν τα μπούτια τους στην αριστερά!

Έχει πλάκα η αριστερά; Βγάζει γέλιο; Εμείς λέμε πως ναι, και να η απόδειξη: 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!

STOP ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Εδώ και τρία χρόνια η χώρα μας ζει τον εφιάλτη μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας βιώνουν το φάσμα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι τα πρώτα θύματα μιας πρωτόγνωρης βίαιης εσωτερικής υποτίμησης του βιοτικού επιπέδου και της εν γένει ζωής μας. Η στάση εσωτερικών πληρωμών του Δημοσίου έχει οδηγήσει σε πλήρη απόγνωση επιχειρήσεις, εμπόρους, επαγγελματίες, αγρότες.

Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας έχουν οδηγήσει την ύφεση σε δυσθεώρητα ύψη, πρωτόγνωρα για κοινωνία σε περίοδο ειρήνης. Η απουσία ενός συγκροτημένου αναπτυξιακού σχεδίου επιτείνει τον κατήφορο της οικονομίας και διαλύει τον κοινωνικό ιστό. Δεκαετίες εσφαλμένων πολιτικών, πελατειακών και ρουσφετολογικών τακτικών, δίχως ουσιαστική ανάπτυξη και με κατασπατάληση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων ευθύνονται για τη γιγάντωση της οικονομικής κρίσης. Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας πολύπλευρης κρίσης οικονομικής, κοινωνικής, πρωτίστως όμως πολιτικής.

Ο Ελληνικός Λαός που έχει υποστεί αιματηρές θυσίες και δεν βλέπει ελπίδα και προοπτική, αξιώνει επιτέλους να μπει ένα φρένο στον κατήφορο της οικονομίας, της κοινωνίας, της Χώρας. Αξιώνει οι θυσίες του να πιάσουν τόπο. Να αλλάξουν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές. Να ξαναγεννηθεί η ελπίδα. Για μια οικονομία που θα είναι ζωντανή, για μια κοινωνία που θα είναι όρθια.

Η ……………………. Δράμας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν δυναμικά το παρόν στη Γενική Απεργία της 26/9/12 που κήρυξαν ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΕΒΕ και πλήθος επαγγελματιών. Καλεί τους Δραμινούς/ές να παραστούν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Δράμας».

Ποιο κόμμα της αριστεράς εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση, ενόψει της χθεσινής γενικής απεργίας; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Το ΚΚΕ; Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ή κάποια άλλη ακροαριστερή γκρούπα; Χάσατε κύριοι, κανένας από τους παραπάνω.

Την οξύτατη αυτή ανακοίνωση κατά της συγκυβέρνησης της ντόπιας τρόικας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) την έβγαλε το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Δράμας της ΔΗΜΑΡ! Και μετά απ’ αυτό το μασκαραλίκι γεννιέται το ερώτημα: όλους εμάς κοροϊδεύουν, ή τους εαυτούς τους;