Ρε παπατζήδες αριστεροί, αυτοί ήταν οι τρίτεκνοι που αποδοκίμασαν τους Χρυσαυγίτες;

Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος» ανέλαβε να διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε 280 τρίτεκνες οικογένειες. Το προεδρείο των τριτέκνων Αττικής υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Βουλής κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Πάγιο αίτημά τους είναι η εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, ώστε να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια έχουν απομείνει και να μην τους κοπούν τα επιδόματα.

Επιπλέον, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής πως από τις 1500 οικογένειες που δικαιούνται δωρεάν διανομή τροφίμων τα Χριστούγεννα, πρόσφατα «κόπηκαν» λόγω δικαιολογητικών οι 280. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε την λίστα των οικογενειών και δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει την δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις συγκεκριμένες οικογένειες.

Να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι των τριτέκνων επιβεβαίωσαν πως το άτομο που επιχείρησε να δημιουργήσει επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κρυμμένο πίσω από κάποιες κυρίες, είναι πράγματι γνωστό «κομματόσκυλο» του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ!

xryshaygh.com