Επιτέλους, η συγκυβέρνηση ενδιαφέρεται για την πάταξη των αυτοκτονιών (των εικονικών, όχι των πραγματικών)!

Μπορεί στην εξαθλιωμένη Ελλάδα του Μνημονίου να γίνονται σχεδόν καθημερινά αυτοκτονίες απελπισμένων από την οικονομική κρίση ανθρώπων, αλλά αυτές οι αυτοκτονίες, οι πραγματικές, ουδόλως απασχολούν τη συγκυβερνούσα τρόικα εσωτερικού.

Αντιθέτως, την απασχολούν οι… εικονικές αυτοκτονίες και διατάσει και… ΕΔΕ προκειμένου να τις… πατάξει! Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα οικονομικά μέτρα αστυνομικοί-λιμενικού και πυροσβέστες που έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, έστησαν «κρεμάλες» στην Πλατεία Συντάγματος, στις οποίες συμβολικά ένας εκπρόσωπος από το κάθε Σώμα Ασφαλείας έβαλε μια θηλιά στο λαιμό του, για να δείξει που οδηγούνται οι χιλιάδες υπηρετούντες στα Σ.Α.

Τώρα, μαθαίνουμε πως το Αρχηγείο της Αστυνομίας (λέγε με Δένδια), το οποίο εξαθλιώνει τους άνδρες και τις γυναίκες των Σ.Α. και αφήνει τα περιπολικά χωρίς βενζίνη, έκρινε πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός επέδειξε… αναξιοπρεπή συμπεριφορά, εξαιτίας της οποίας… εξετέθη η υπηρεσία του και διέταξε ΕΔΕ για να τον ελέγξει πειθαρχικά! Εύγε τους και εις άλλα με υγεία!

Αμαλία Κουτσαβίτη