Αντιχριστιανική πρόκληση από την σιωνιστοκρατούμενη Αμερική

Μια «ανακάλυψη» επιστημόνων του διαβόητου πανεπιστημίου Χάρβαρντ, δημιουργεί αναστάτωση στον χριστιανικό κόσμο. Πρόκειται για έναν πάπυρο, στο μέγεθος μιας κάρτας, γραμμένο στα αρχαία κοπτικά, στον οποίο υπάρχει η φράση: «Ο Ιησούς τους είπε, η γυναίκα μου…» και σύμφωνα με τους συγκεκριμένους «επιστήμονες» καταρρίπτονται όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αποδεικνύεται πως ο Ιησούς ήταν… παντρεμένος.  Είναι μια κακόγουστη επανάληψη αυτών που υποστήριζε το βιβλίο «Κώδικας Ντα Βίντσι», ότι δηλαδή ο Χριστός ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Μαγδαληνή.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια προσπάθεια να πληγεί η θεία φύση του Χριστού και να παρουσιαστεί πως ήταν ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους.

Κι έρχεται η πρόκληση αυτή αμέσως μετά την πρόκληση ενός Εβραίου της Αμερικής, με τη γνωστή ταινία για τον Μωάμεθ, που ξεσήκωσε θύελλα στον μουσουλμανικό κόσμο. Είναι φανερό πως κάποιοι θέλουν να προσβάλλουν Χριστιανούς και μουσουλμάνους και να δημιουργήσουν αναταραχή στον κόσμο. Ποιοι είναι αυτοί; Προφανώς κάποιοι που δεν είναι ούτε Χριστιανοί ούτε μουσουλμάνοι και που επιπλέον έχουν τον απόλυτο έλεγχο της Αμερικής. Ποιοι είναι;

Αμαλία Κουτσαβίτη