Τεράστιες ζημιές στην Εστία Θεσσαλονίκης από τους «κοινωνικούς αγωνιστές»

Από δω πέρασαν οι βάνδαλοι…

Όπως γνωρίζετε, πριν από λίγες ημέρες εκκενώθηκε από αστυνομικούς η αναρχοκομμουνιστική κατάληψη της Εστίας Δέλτα, στην οδό Εγνατίας 13 στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ). Η κατάληψη διαρκούσε από το 2007, και τώρα ο Δένδιας διέταξε την εκκένωσή της, για να δείξει ότι τάχα δε στρέφεται μόνο κατά της άκρας δεξιάς, αλλά και κατά της άκρας αριστεράς. Παραμύθια, αλλά τέλος πάντων…

Εκείνο, όμως, που σίγουρα δεν ξέρετε –γιατί δεν το είπαν τα αριστεροκρατούμενα κανάλια της… εργολαβικής διαπλοκής- είναι ότι το κόστος αποκατάστασης της Εστίας στην πρότερη της κατάληψης κατάσταση, ανέρχεται στο χρηματικό ποσόν των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς του ΑΤΕΙΘ! Μάλιστα, πέρα από τις εκτεταμένες ζημιές, ο εξοπλισμός της Εστίας (κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες κ.τ.λ.) έχουν κλαπεί από τους «κοινωνικούς αγωνιστές», οι οποίοι προφανώς τα πήραν στα σπίτια τους!

Η άθλια εικόνα της Εστίας είναι συμβολική και διδακτική. Δείχνει σε ποια κατάσταση θα αφήσουν τη χώρα μας οι αριστεροί, αν ποτέ καταλάβουν την εξουσία!