Ξαναχτύπησαν τα αναρχοκομμουνιστικά «Τάγματα Εφόδου» – Εμείς το είχαμε προβλέψει, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ όχι!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τρομοκρατικής επίθεσης.  Μόλις προχθές, δημοσίευσα στη Νέα Δεξιά το παρακάτω προφητικό άρθρο: Το Indymedia απειλεί συνδικαλιστές με «τσάκισμα» και η συγκυβέρνηση κωφεύει! 

Πριν, λοιπόν, αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε και η επιβεβαίωση! Δεν ήταν βέβαια βομβιστική η επίθεση, αλλά όπως κι αν έχει το θέμα επίθεση έγινε. Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, λοιπόν, «άγνωστοι» (οι γνωστοί – άγνωστοι αναρχοκομμουνιστές) έκαναν –για μία ακόμη φορά- πράξη τις απειλές τους. Επιτέθηκαν στα γραφεία του συνδικάτου μικροπωλητών με πέτρες, μπογιές κ.τ.λ., ενώ όπως βλέπετε άφησαν και την «υπογραφή» τους: «Τα Τάγματα Ασφαλείας τα τσακίζεις»! Είναι η ίδια ακριβώς προτροπή («τσάκισμα») που έγινε από το indymedia!

Κι εδώ εγείρονται τεράστιες ευθύνες στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος εν όψει της προαναγγελθείσας επίθεσης δεν έστειλε αστυνομικούς της Ασφαλείας να φρουρούν διακριτικά τα γραφεία των μικροπωλητών, ώστε όταν φτάσουν τα «Τάγματα Εφόδου» των αναρχοκομμουνιστών να τους πιάσουν επί τω έργω, για να έχουν αποδείξεις τα δικαστήρια και να τους δικάσουν για την τρομοκρατική τους δράση (οι δικαστές δικαιολογούνται πως δεν υπάρχουν «επαρκή στοιχεία» και ατράνταχτες αποδείξεις, γι’ αυτό τους αφήνουν ελεύθερους).

Και μη μας πει ο υπουργός ότι δεν το σκέφτηκε, δεν το περίμενε κ.τ.λ. Πως το σκέφτηκα εγώ που δεν έχω σχέση με το θέμα και δεν το σκέφτηκε αυτός που είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος; Τα ίδια ισχύουν και τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., της Κρατικής Ασφάλειας κ.λπ. Κανένας δε σκέφτηκε αυτό που ήταν προφανές ότι θα συμβεί; Τότε είναι άχρηστοι και τζάμπα πληρώνονται από τον ελληνικό λαό. Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο (αυτό που λέμε «παρακράτος») σ’ αυτές τις υποθέσεις που έχουμε δράση των αναρχοκομμουνιστικών «Ταγμάτων Εφόδου» και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ίσως ακόμη και ο «αρμόδιος» υπουργός (που είναι απλά ένα γρανάζι της κρατικής μηχανής) δεν έχουν τη δυνατότητα να τις εμποδίσουν;

Αμαλία Κουτσαβίτη