Προσκλητήριο λαθρομεταναστών από την συγκυβερνούσα ΔΗΜΑΡ – τι λένε οι «δεξιοί» συνεταίροι της;

Από την πρώτη στιγμή της «εξέγερσης» στη Συρία, έγινε φανερό ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «εξεγερμένοι», «επαναστάτες» κ.λπ. εκτός από κοινοί εγκληματίες, ληστές και φανατικοί ισλαμιστές-απηνείς διώκτες των Χριστιανών της Συρίας, είναι και όργανα (και μάλιστα έμμισθα) του αμερικανοσιωνισμού και των χωροφυλάκων του στην περιοχή (των Τούρκων), για την ανατροπή του «ενοχλητικού» καθεστώτος Άσαντ. Με τους εν Ελλάδι, λοιπόν, εκπροσώπους αυτής της συμμορίας, συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία της «συγκυβερνώσας αριστεράς» ΔΗΜΑΡ και τους εξέφρασε τη συμπαράστασή της. Αναφέρει σχετικά με τη συνάντηση η ιστοσελίδα των πρώην «τροφίμων» του Τσαουσέσκου:   

«Αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ συναντήθηκε σήμερα με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα. Οι Σύροι Απόδημοι παρουσίασαν λεπτομερώς την πολιτική κατάσταση στη Συρία, αναφέρθηκαν στις βάρβαρες πρακτικές και τις διώξεις του καθεστώτος  Άσαντ, στα βασανιστήρια και τους 30.000 μέχρι σήμερα νεκρούς και τους 80.000 αγνοούμενους, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι αντιπολιτευόμενοι έχουν καταφύγει στο εξωτερικό.

Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ, ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ , τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της  Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση.

Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων».

Να, λοιπόν, μια ακόμα απόδειξη του νεοταξίτικου ρόλου της ΔΗΜΑΡ!

Εκτός, όμως, απ’ αυτό υπάρχει και κάτι άλλο σπουδαιότερο, το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο. Ενώ είναι κοινό μυστικό ότι εκατοντάδες χιλιάδες «πρόσφυγες» από τη Συρία βρίσκονται στα τουρκικά παράλια κι είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, η ΔΗΜΑΡ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους τους ότι θα τους συμπαρασταθεί στο να αποκτήσουν πολιτικό άσυλο μόλις πατήσουν στην Ελλάδα! Με τον τρόπο αυτό τους απευθύνει ανοικτό προσκλητήριο να έρθουν στην Ελλάδα! Τα ίδια βέβαια είπε προχθές και ο Τσίπρας, αλλά ο Τσίπρας δεν είναι στη συγκυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ όμως είναι, και ο λόγος ενός κόμματος που συγκυβερνά έχει σίγουρα πολύ μεγάλη βαρύτητα. Οι (προεκλογικά) «λαθρομεταναστοφάγοι» της ΝΔ τι γνώμη έχουν άραγε για τα «προσκλητήρια λαθρομεταναστών» των κυβερνητικών τους συνεταίρων;

Αμαλία Κουτσαβίτη