Το Indymedia απειλεί συνδικαλιστές με «τσάκισμα» και η συγκυβέρνηση κωφεύει!


Πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο νυν πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, δεσμεύτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Γ. Πρετεντέρη, ότι θα κλείσει το περιβόητο Indymedia. «Θα τους βγάλω τις κουκούλες», ήταν η χαρακτηριστική του δέσμευση!

Πριν από λίγο καιρό, δύο βουλευτές της συμπολίτευσης κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή σχετικά με τη συγκεκριμένη σελίδα, η οποία εκπέμπει παράνομα μέσα από το χώρο του Ε.Μ. Πολυτεχνείου! Ο αρμόδιος υπουργός (και απηνής διώκτης του νομίμου κόμματος της Χρυσής Αυγής…), Ν. Δένδιας, ένιψε τας χείρας του και τους παρέπεμψε στον αρμόδιο εισαγγελέα που έχει στα χέρια του την υπόθεση (κοινώς, τους παρέπεμψε στις καλένδες…). Οι δικογραφίες βρίσκονται στον εισαγγελέα δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης».

Όπως βλέπουμε παρακάτω, η αναρχοκομμουνιστική ιστοσελίδα συνεχίζει ανεμπόδιστα να απειλεί δημόσια με «τσάκισμα» όποιον γουστάρει και ανάμεσά σ’ αυτούς συγκεκριμένα πρόσωπα (τους συνδικαλιστές του Συνδικάτου Υπαίθριων Πωλητών Ελλάδος) και με τον γνωστό του τρόπο «στοχοποιεί» για βομβιστική ενέργεια τα γραφεία του Συνδικάτου.

Τι κάνει η συγκυβέρνηση για να αντιμετωπίσει αυτές τις ανοιχτές απειλές των αναρχοκομμουνιστών; Τίποτα! Γιατί είναι απασχολημένη με το κυνηγητό κατά των «Ταγμάτων Εφόδου» της Χρυσής Αυγής, που έκαναν το «έγκλημα» να αναποδογυρίσουν δυο-τρεις πάγκους λαθρομεταναστών που έκαναν παρεμπόριο!

Αμαλία Κουτσαβίτη