Ελλάς: η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης…

Οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!  

Προεκλογικά, οι κομματάρχες της ΝΔ χρησιμοποιούσαν -όταν απευθύνονταν σε δεξιούς ψηφοφόρους- το (παμπάλαιο) σύνθημα «ψηφίστε τώρα ΝΔ για να μην έρθει η αριστερά και μετά βλέπουμε». Μετά τις εκλογές, ο Α. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός της χώρας, συμπεριλαμβάνοντας στην κυβέρνησή του το ΠΑΣΟΚ αλλά και την… αριστερά!

Τώρα, λοιπόν, το κόμμα της συγκυβερνώσας αριστεράς, παλαιός «τρόφιμος» του απεχθούς δικτάτορα Τσαουσέσκου, απαιτεί «σχεδόν καθημερινά» από τους υπόλοιπους της κυβερνητικής ομήγυρης να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 7% του ελληνικού λαού και με σταλινική μεθοδολογία –που τόσο καλά γνωρίζει- κατευθύνει τις παράνομες, αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!

 

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή στο Real.gr ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς (και μέλλων γαμπρός του Μητσοτάκη, όπως επιμένουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά). Ορίστε τα επίμαχα σημεία της συνέντευξης:

Γιατί δημοσίως χαρακτηρίζετε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή;

Στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν απασχολήσει κατά κόρον τη δικαιοσύνη. Επιπλέον το μενού της δράσης της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις κατά πολιτών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, «προειδοποιήσεις» σε επιχειρηματίες να μην προσλαμβάνουν μετανάστες, εποχούμενες επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων πολιτών και άλλα πολλά. Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά νόμιμη οργάνωση και βεβαίως παραπέμπουν στην περίοδο του Μεσοπολέμου.

Υπονοείτε ότι θα πρέπει να βγει εκτός νόμου ένα κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή;

Νομίζω ότι οι πρακτικές και η δράση της είναι εκτός νόμου! Άρα είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα.

Ο Φώτης Κουβέλης, δηλαδή, σκέπτεται να θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό;

Θέλω να θυμίσω ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που από το βράδυ των εκλογών τις 6ης Μαϊου συμπεριέλαβε στη δήλωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι, ίσως, το μόνο κόμμα που σχεδόν καθημερινά θέτει το θέμα της φασιστικής οργάνωσης. Από κει και πέρα εμείς μελετούμε τι ισχύει σε άλλες προηγμένες χώρες. Δεν νομίζω ότι είναι λιγότερο δημοκράτες ή ευαίσθητοι οι ευρωπαίοι σε τέτοια θέματα. Ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η φασιστική μεθοδολογία διώκονται ποινικά. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στη χώρα μας. Πάντως επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ο κ. Δένδιας έδειξε σωστά ανακλαστικά για τα αποκρουστικά γεγονότα της Ραφήνας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν τα συντεταγμένα όργανα της χώρας.

Αυτή είναι, λοιπόν, η «δεξιά» διακυβέρνηση που υπόσχονταν οι κομματάρχες της ΝΔ και ο Α. Σαμαράς προσωπικά. Να κάνουν κουμάντο οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου, να κατευθύνουν τις διώξεις εθνικιστών και να απαιτούν «σχεδόν καθημερινά» να τεθεί εκτός νόμου (!!!) ένα απόλυτα νόμιμο εθνικό κόμμα. Δηλαδή, τι χειρότερο θα συνέβαινε αν ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία;

Αμαλία Κουτσαβίτη