Τρεις αλλοδαποί ανάμεσα στους δεκατρείς συλληφθέντες αναρχικούς στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

13 συλλήψεις από τους άνδρες των  ΕΚΑΜ τρεις εκ των οποίων Αλλοδαποί…. Το ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης τελούσε υπό κατάληψη από το 2007. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η απομάκρυνση των καταληψιών από το κτίριο, που βρίσκεται στην οδό Εγνατία 13, έγινε με εντολή των δικαστικών αρχών, καθώς είχαν εκδοθεί δύο εισαγγελικές παραγγελίες.

Στη διάρκεια της αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης δεν έγιναν επεισόδια (Ούτε διανοήθηκαν να κουνηθούν οι ανάρχες ούτε βέβαια τα αλλοδαπά που το παίζουν τζάμπα μάγκες στα γερόντια)
Το συγκεκριμένο κτίριο, των λεγόμενων εστιών «Δέλτα», τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του ΤΕΙΘ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την απομάκρυνση των καταληψιών, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε για την επιχείρηση:
«Ύστερα από εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα σε μια ακόμα περίπτωση αυθαιρεσίας, η οποία χρόνιζε αδικαιολόγητα. Το μήνυμα που στέλνει σήμερα η συντεταγμένη Πολιτεία είναι σαφές και προς πάσα κατεύθυνση: μηδενική ανοχή στην ανομία και στην κατάλυση της νομιμότητας. Η Ελληνική Δημοκρατία θα προασπίσει την απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του ελληνικού λαού, παντού και σε κάθε περίπτωση».

STOXOS.GR