Σε πολιορκία τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής από διμοιρίες ΜΑΤ

Αν είχαν λίγο μυαλό εκεί στη Ν.Δ. δεν θα έκαναν τέτοια μαλακία…

Με φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στα έκτροπα σε Ραφήνα και Μεσολόγγι και καταγράφηκαν από τις κάμερες να σπάνε και να ισοπεδώνουν πάγκους μικροπωλητών άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ήδη απέναντι απ’ τα γραφεία της Χρυσής Αυγής υπάρχει μια κλούβα των ΜΑΤ και λίγο πιο πάνω άλλοι αστυνομικοί. Mε εντολή του Αρχηγείου σταματάει και η διάθεση αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς κρίνεται ότι πρέπει “να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων”.

Η Χρυσή Αυγή τονίζει σε ανακοίνωσή της:

«Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανενημέρωτοι, αστοιχείωτοι και διακωμωδούν τους ίδιους τους εαυτούς τους: ούτε ένας αστυνομικός δεν έχει διατεθεί για τη φρούρηση των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ποιους θα αποσύρουν λοιπόν; Αυτούς που δεν έχουν διαθέσει ποτέ, παρ’ όλο που το ορίζει ο Νόμος; παρ’ όλο που η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει δεχθεί πλήθος δολοφονικών τρομοκρατικών επιθέσεων στα κεντρικά της γραφεία; Ή μήπως εννοούν τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την παράνομη παρακολούθηση της Χρυσής Αυγής και υπάγονται στην Κρατική Ασφάλεια και συγκεκριμένα στο τμήμα προστασίας πολιτεύματος που εδράζεται στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ;
Πριν από ελάχιστα λεπτά τηλεοπτικοί σταθμοί επιβεβαίωσαν την είδηση της παράνομης επιχείρησης εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Το star ανέφερε επί λέξει ότι πραγματοποιείται επιχείρηση στην οδό Δηλιγιάννη για να ελέγχονται όσοι μπαίνουν και όσοι βγαίνουν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε και διάφορες τερατολογίες για όπλα και λοιπά φαιδρά. Ωμή τρομοκρατία και κατάφορη παραβίαση των βασικών άρθρων του Συντάγματος. Ήδη το Νομικό Τμήμα του Κόμματος συντάσσει τις μηνύσεις που θα κατατεθούν άμεσα κατά παντός υπευθύνου.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ: Κύριοι Δένδια, Σαμαρά και λοιποί νεοδημοκρατικοί φωστήρες, αν δεν το καταλάβατε μόλις ανεβάσατε και άλλο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αντί να «επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας» όπως έλεγε προεκλογικά ο πρωθυπουργός, κυνηγάτε φαντάσματα λες και η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για όλα τα δεινά της χώρας. Εντελώς αγχωμένη η απόφαση του υπουργείου Προστασίας Πολίτη, θα το καταλάβετε σύντομα. Όσο για την Χρυσή Αυγή, απέδειξε ακόμα μία φορά πως εκείνη θέτει τους όρους στο πολιτικό παιχνίδι, όσο και αν αυτό δεν μπορούν να το αντιληφθούν κάποιοι.
«ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ»