Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεπέστατη στα όσα λέει η Χρυσή Αυγή

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glam και μεταξύ των άλλων ερωτήθηκε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψή του για την Χρυσή Αυγή και την πολιτική της συνέπεια:

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής σας εξέπληξε το ίδιο;

Καθόλου. Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι.

Σε ποια κενά αναφέρεστε;

Στην ασφάλεια. Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για τα κόμματα που μας κυβερνούν; Ακόμα ηχούν στ’ αυτιά μας τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ανάπτυξη, πάταξη της εγκληματικότητας-λαθρομετανάστευσης, οριοθέτησης και ανακήρυξης της ΑΟΖ και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς (και του τρίο της συγκυβέρνησης). Και τι να πούμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, της καταγγελίας του Μνημονίου που έγινε… επαναδιαπραγμάτευση; Αλλά, ο λαός μπορεί πρόσκαιρα να παρασύρεται, μα στο τέλος τιμωρεί τους ψεύτες. Γι’ αυτό ανεβαίνει συνέχεια η Χρυσή Αυγή και πέφτουν όλοι οι άλλοι!