Σε πλήρη εφαρμογή τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης: Υπό διωγμόν ο σταυρός στην Μεγάλη Βρετανία

Μέχρι τώρα ξέραμε πως στις σκληρές ισλαμικές κοινωνίες, όπως π.χ. στην Σαουδική Αραβία, απαγορεύεται δια νόμου να φοράει κάποιος σταυρό. Ποτέ δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε, πως παρόμοιοι νόμοι θα ίσχυαν στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια κατ’ όνομα «χριστιανική» χώρα. Κι όμως συμβαίνει! Τέσσερις, λοιπόν, Βρετανοί κατέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς έχασαν τη δουλειά τους επειδή είναι Χριστιανοί. Την αρχή έκαναν δύο Βρετανίδες, οι Νάντια Εβέιντα και Σίρλεϊ Τσάπλιν, οι οποίες τιμωρήθηκαν μετά την άρνηση τους να βγάλουν τον σταυρό που φορούσαν στο λαιμό τους.

Η Εβέιντα είναι υπάλληλος στην αεροπορική εταιρεία British Airways όπου και της ζητήθηκε να βγάζει τον σταυρό της στη διάρκεια της βάρδιάς της επειδή «το σύμβολο αυτό παραβιάζει την ομοιομορφία της στολής εργασίας», κι όταν αυτή αρνήθηκε τέθηκε σε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών!

Η Τσάπλιν εργαζόταν ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Έξετερ, αλλά μετακινήθηκε σε θέση γραφείου όταν αρνήθηκε να βγάλει τον σταυρό της, ο οποίος σύμφωνα με τους προϊσταμένους της «παράβαινε τους υγειονομικούς κανόνες και τους κανονισμούς ασφαλείας του νοσοκομείου».

Οι άλλοι δυο προσφεύγοντες είναι ο σύμβουλος σχέσεων Γκάρι Μακφάρλεϊν ο οποίος αρνήθηκε να προσφέρει τη βοήθειά του σε ένα ζευγάρι ανωμάλων που κατέφυγε στο γραφείο του καθώς και η υπάλληλος ληξιαρχείου Λίλιαν Λαντέλ που αρνήθηκε να επικυρώσει το «σύμφωνο συμβίωσης» ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ανωμάλων.

Το 2010 η Εβέιντα και η Τσάπλιν είχαν καταφύγει σε βρετανικό δικαστήριο, το οποίο έκρινε σωστή την απαγόρευση του σταυρού, ενώ παρόμοιο αποτέλεσμα είχαν και οι προσφυγές, σε βρετανικά δικαστήρια, και των άλλων δύο.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε ομαδικά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο πρόκειται να αποφασίσει αν το δικαίωμα να φοράει κάποιος σταυρό ή κάποιο άλλο θρησκευτικό σύμβολο προστατεύεται από το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης που αναφέρει ότι «κάθε άτομο δικαιούται την ελευθερία να εκδηλώνει είτε ατομικά είτε συλλογικά, κατ’ ιδίαν ή δημοσίως, τη θρησκεία και τις πεποιθήσεις του». Ωστόσο, για τους γνωστούς λόγους, η απόφαση του συγκεκριμένου δικαστηρίου αναμένεται να είναι αρνητική.

Σίγουρα, όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά εντάσσονται σ’ ένα ευρύτερο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για καταπολέμηση της επικρατούσας θρησκείας σε κάθε κράτος και προώθηση των σκοτεινών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης-πολτοποίησης των λαών, των θρησκειών, των πολιτισμών, των παραδόσεων και γενικά, κάθε ιδιαιτερότητας.

Εμείς οι Έλληνες/Ελληνίδες, που φέραμε πρώτοι τον πολιτισμό στην Ευρώπη, οφείλουμε και πάλι να σηκώσουμε πρώτοι τη σημαία του αγώνα για τη διατήρηση του πιστεύω μας, αλλιώς θα χαθούμε μέσα στον πολυεθνικό, πολυφυλετικό, πολυθρησκευτικό και… πολυπολιτισμικό ωκεανό, στον οποίο ετοιμάζονται να μας πετάξουν οι εντολοδόχοι του διεθνούς σιωνιστικού τέρατος!

Αμαλία Κουτσαβίτη