Πανελλήνια Αιμοδοσία Λαϊκού Συνδέσμου στις 14 Σεπτεμβρίου

Πιστοί στην ιδεολογία μας, εκφραστές του ήθους που μας διακατέχει, αρωγοί και πρωτοπόροι στο να ανακουφίσουμε τις ανάγκες του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού και χωρίς να ζητούμε κανενός είδους αντάλλαγμα, εμείς οι αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνουμε καθημερινά τον αγώνα για τον οποίο ταχθήκαμε και ορκιστήκαμε.

Στα πλαίσια της προσφοράς μας στο έθνος και με οργανωτή την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ,  υλοποιείται  για πρώτη φορά στην πατρίδα μας, αυτό που εδώ και λίγο καιρό δρομολογήσαμε και οργανώσαμε με τελικό σκοπό και στόχο την ανακούφιση ΕΛΛΗΝΩΝ που στην ανάγκη για εύρεση κάποιας φιάλης αίματος, θύματα ενός υδροκέφαλου, ανοργάνωτου και απαξιωμένου εθνικού συστήματος υγείας, φτάνουν μέχρι του σημείου κινδύνου της ίδιας της ζωής.

Η  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και δωρεά ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις και περιοχές που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δημιουργήσει ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για το σκοπό αυτό.

ΕΛΛΗΝΑ -ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΝΕΕ και ΝΕΑ  που πασχίζεις για το καλό και την ανάταση του έθνους,
που συμμερίζεσαι τον πόνο του συνανθρώπου σου,
ανεξάρτητα από την πολιτική και ιδεολογική σου τοποθέτηση

ΔΡΑΣΕ και ΠΡΟΣΦΕΡΕ λίγο από το αίμα σου σε ΕΛΛΗΝΕΣ που το έχουν ανάγκη . ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΩΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ και ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 9.00 ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΑΙΜΑ

Πληροφορίες για συμμετοχή στο 6938 747596  ή στα κατά τόπους γραφεία μας σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.